Shooter Bome su ga izvrijeđali za taj uradak...Izvriđali ga a ništa krivo nije reka. Zapravo samo dokazali da je u pravu.
Heat Jebeni Ameri mi objašnjavaju zašto bacanje atomske na Hirošimu i Nagasaki nije ratni zločin, bljuv.
banx Ima li lijeka za spajanje u chat?Ja sa frendom svaki dan igram sat dva DS3,a ponekad provedemo pola sata da se spojimo party.Ruter mi je fritz 7330 i neznam više što napraviti da to popravim.Greška koju javlja stalno i meni i njemu da je nemoguće spojiti zbog limitiranosti NAT-typa.
Heat http://www.avaz.ba/clanak/234219/avaz-saznaje-sipa-uhapsila-kenana-krsu-zbog-pokusaja-da-ode-na-sirijsko-ratistepazi lika što je obuko majicu
Dark_Indigo Vratio se sa nekog ¨planinarskog¨ penzionerskog pješačenja po nekog parku prirode u Sloveniji... Pet sati puževim hodom po šumi, a nisam ni Dark Souls još stigo' preč, a jbga, barem sam ulovio neke dobre fotke i vidio sam vjevericu...:)
zontra A jesi i ja vidio?EDIT: Dafaq, sta ovo automatski lijepi sliku kad napisem ?EDIT 2: Kro biEDIT 3: Placem
banx Help ljudiImam problem sa uTorrent,šta god stavim skidat ne miče se.Bilo sa privatnih trackera ili ostalihSve je dopušteno u FWKoristim Win 10Ima li netko iskustva sa ovakvim sranjem?
Raziel Vjerovatno ga je Firewall zakino, ili trebas uraditi Reinstalaciju programa.Al najjednostavnije skini bittorent i rijesio si problem.
yakuza_stinger Help ljudiImam problem sa uTorrent,šta god stavim skidat ne miče se.Bilo sa privatnih trackera ili ostalihSve je dopušteno u FWKoristim Win 10Ima li netko iskustva sa ovakvim sranjem?Čini mi se da mi se dogodila ista stvar prije par god. I nikako nisam mogao odgonetnuti u čemu je bila stvar pa sam prešao na QBitTorrent i nikad više nisam naletio ni na kakav problem da kucnem u šper ploču. Plus, često sam vidio priče da uTorrent siše sav bandwith, da ima botnet koji tracka tvoj IP i sve što skidaš (MPAA). Ovaj koji ja imam je lišen takvih stvari i radi svoj posao kako treba.
themarko Pa kaj nije da na Windows 10 nema torenta kao?! Nego jel može dobra duša ukratko opisati proces autoškole. Koliko to traje, što treba obaviti i tako to ukratko. Znam za nekakav liječnički i prvu pomoć treba i jasno teoriju proći. Tu po kvartu nema baš prometa pa je zgodno za praksanje, a ako se zgazi tko nije šteta Tapatalk 5.7.2.
yakuza_stinger Kako ne? Imam win 10, i uredno skidam torrente (uglavnom filomve i serije), bilo da su public ili private trackeri. Budu li ikad promjenili politiku, samo ću prijeć na neki gusar friendly OS