veigue ^^Pa što? Nije da su fulali.Shin Megami Tensei je igra. Final Fantasy je igra. Tomb Raider je igra. Street Fighter je igra. Rečet i Klank je IGRICA.I zašto lik ima Megamanovu odjeću na sebi?
themarko Nemašto nije par godina rok?!Što se prebacuješ negdje jel'?Jedino što je dobro što je svaka nova generacija sve gluplja i gluplja i matura im je sve lošija i lošija pa su ti stari rezultati bolji nego od novijih generacija
Heat Koliko vrijedi državna matura?Subota, 13 Srpanj 2013 22 | Autor Sonja |Zanima me koliko vremenski vrijedi položena državna matura, za ostvarivanje prava natječaja za upis na neki fakultet? hvalaRezultati položene državne mature mogu se koristiti do daljnjega (za cijeli život) za ostvarivanje prava za upis na fakultet.
Prika Treba mi ponovo neki program za photoshop.znaci zanima me da ako se sto jednostavnije moze isjeci npr neki covjek sa neke slike i da imam tamo milion nekih pozadina i da ga prebacim na neku drugu pozadinu.
Dark_Indigo Treba mi ponovo neki program za photoshop.znaci zanima me da ako se sto jednostavnije moze isjeci npr neki covjek sa neke slike i da imam tamo milion nekih pozadina i da ga prebacim na neku drugu pozadinu.Jednostavno nikako...:)Rezanje i prebacivanje slika na sliku je najveća noćna mora svakoga tko se bavi tim poslom, tako da no easy way...:)
themarko Jedino hrt objavio to pa onda članak nestao...http://vijesti.hrt.hr/332489/zivotnu-bitku-izgubio-mirko-miocic