Heat Sad sam vidio Antu Prkačina u klubu, zaboravio sam ga pitat di je bio 91. Jebate, da me njegovi mafijaši izrešetaju.
sefke Drugi put zaredom vikend bez interneta.telefona i televizije od kad je doso vdsl...zovem sad maloprije veli tehnicari su na stanici i rade na tome ja se prosecem lud ko pas a kad tamo zivog psa nema...pa ko tu kog jebe kolko im placamo pa trebali bi bit vani 24 sata...aaaaaaaaa gorim pizda im materinA
themarko Sefke to ti je tako u socijalističkoj federativnoj republici Dubravi.Heat, da si pravi, juriš doma po kapu hos-a, vraćaš se i uletavaš sa starim hrvatskim pozdravom.
sefke Sefke to ti je tako u socijalističkoj federativnoj republici Dubravi.Heat, da si pravi, juriš doma po kapu hos-a, vraćaš se i uletavaš sa starim hrvatskim pozdravom.ebo sam im majku krvavu sad prek telefona veli meni frajer snima se razgovor e onda je dobio duplu porciju vrijedanja picka smrdljiva pa kog oni jebu sve mui spoje na taj sugavi rutercic a infrastrktura je iz doba tita i partije...glavno da znaju pare uzet ma ovu nasu ljepu treba zapalit skupa s ovim lopovima na vlasti tako nam i treba kad se necemo pobunit sam gutamo govna i kukamo..
themarko Najveći lopovi su građani koji govore da su drugi lopovi i pokvareni a prvi kradu, ne plaćaju porez, krše propise itd. Kakav narod takva vlast.Pošalji im par janjevaca s golf 1 u firmu
sefke Najveći lopovi su građani koji govore da su drugi lopovi i pokvareni a prvi kradu, ne plaćaju porez, krše propise itd. Kakav narod takva vlast.Pošalji im par janjevaca s golf 1 u firmuma zapalit cu im centralu mamu im jebem pa im evo troska kakvi janjevci ja cu im bit enemy no 1
themarko Ak si umro, kako još pišešEdit: zašto kada napišeš objavi samo dio teksta?! Kakve su to metode(znamo kakve )Možda ovi smajlići rade problem?