Uvijek idem spavat izmedju 1 i 2 ujutro, a budim se izmedju 7 i 9. Uvijek. Popodne nemrem nikak spavat, samo preko noci.
Ovako nesto bi ja volio kad bi mogo, spavanje oko 2 ujutro, a budenje oko 10. Imas noc, imas jutro.
Ja kako na poslu tucem samo nocne dolazim doma oko 4,5 ujutro i onda redovito idem spavat oko 8,9 ujutro pa se budim u 15 sati, nes pojedem, pa idem odspavat jos sat vremena ako mogu. Nakupi se to nespavanje pa onda prvi slobodan dan odspavam duze.
Evo sad kako sam na godisnjem neko bi reko evo prilike za normalniji ritam, juce umjesto da idem spavat u 6,7 ujutro, ja osto budan do 16 sati, probudio se danas u 22
Igro Black Ops i Fifu
Al da, taj rad nocu je zjban, definitivno ako se bas ne mora ne bi to nikom preporucio, jer nikakva lova ti ne moze iskompenzirat to sto gubis. Netko kad ajmo rec dode doma u 16 ili 17 on ima poslje slobodno, moze normalno pojest, igrat, pogledat film i ostalo. Ja dodem doma u 5 ujutro i nisam za nista. I onda kad se probudis iduci dan opet nemas vremena za nista jer si se probudio kasno i ostaje ti mozda 2 sata slobodnog.
A jos sad kad dode ljeto, spusis prakticki cjelo ljeto u nista. Mislim, mozes, al moro bi bit bas discipliniran, ic spavat cim prije i dizat se u 12 ili 13, al ne mozes odmah ni zaspat cim dodes doma.
Sent from my SM-J500H using Tapatalk