Ne mogu se složiti da je baš budalaš... osobno ga ne preferiram baš niti mi je Hladna piva neki band, vise mi paše kao napitak nego band... znam njihove 3 pjesme... Zimmer frei koji se vrtio na radio svaki dan do prije par godina, "pitala si me" koja je fakat dobra pjesma kada shvatis bit i "Firma" koja priča o ovome na koji se veže ovaj "jingle" kako su nas svi ti "mesije" i spasitelji poput HDZ-a i SDP-a (iako na SDP ne aludira direktno- šteta) uništili privatizacijama i ostalim forama.
Jedna kuna narodu, 100 kn kumu, 1000 kn meni... pa ponovi
Mile Kekin je oduvijek bio glazbenik koji je kroz svoje pjesme opisivao probleme poput krađa, privatizacija, deranja kože u turizmu, astro-sranja... kao sto rekoh ne preferiram ga, ali čovjek je rekao da je neko vrijeme prije bilo bolje od ovog danas, da se razumijemo Hrvati su uvijek bili ugnjetavani, bilo to od Austro-Ugara, Švaba i talijana ili pak srba, da bi sada bili opet od Švaba i Amera... mi smo stvoreni robovi, za to smo idealni... Tito nije bio med i mlijeko, znalo se tko smije krasti, nisu postojali neki Karamarkici, Salamanderi, Milanovići, Bozanići, Košići i ostala ekipa...
ja bi da nam se vrati samo na dan da crkvu nauči gdje joj je mjesto, ne vjeru vec instituciju...
maknuo se ja sa teme ali ok... Uglavnom, tužno je što mi danas živimo u toj 45.oj i 91.oj a ne u 2016. i narod više je** tko je stvarno bio pozitivac tada od toga tko je njihovoj djeci ukrao budućnost ...
kao što rekoh, MI HRVATI smo idealni robovi tuđih ideologija i ambicija, kao ratnici smo oduvijek bili u vrhu...ali kao mirotvorci smo u k*** i to zescem