Ne znam zašto ali mi je izašlo iz navike ići na Reboot. Inače ne znam što bi rekao na bananje ljudi zato što pišu svašta u temi koja se zove Pišite o svemu i svačemu Meni je to malo komično but oh well.
Neki ljudi previše ozbiljno shvaćaju temu kao POSIS i osobno neke stvari shvaćaju.
Drugi se pak lože da najjeftinije i prizemnije provokacije na koje si djeca u vrtiću ne bi naložili.
Tema koja služi da podjeliti koju misao, staviti nešto smiješno neki pretvore u osobni rat
Meni je iskreno više smetala nemogućnost (normalnog) raspravljanja o igrama jer neki svaku temu unište sa grafikom, brojem drveća na mapi, količini trave i jel 30 ili 60 FPS (svi su igrali i ps1, ps2 i konzole prije i uživali i nitko nije toliko srao po tome)
A nedo bog da si napisao da neka super kul najbolja igra tebi nije legla, da nedo bog argumentirano izneseš svoj stav (ne sviđa mi se npr broj levela, priča, sama igrivost itd). Odmah par krene u ofenzivu i vade riječi i napadaju da si glup, da ne znaš što valja itd
Ovdje čovjek barem može napisati nešto suvislo da netko odmah ne skoči i ne počne vređaona. 8)
Ovo će im se nažalost vratiti na najgori mogući način, osim ako im nije cilj neke potjerati zauvijek i ako to nije nova politika.
Ja sam iskreno zahvalan što me se eto netko sjetio i poslao mi pozivnicu da mogu biti član ovog foruma. :)