Evo upravo pojo przene lignje i s obzirom na velicinu porcije i cjenu, mogu rec da se isplati. Treba bit posten pa reci da ni restorani tik uz more u vecini slucajeva ce posluzit gumene lignje, pa se preko toga prede ako su sprzene korektno.
Opet dio problema je u losoj usluzi. Treba vam kruh, moze i naravno dode bez kruha. Komadic limuna na takvu porciju je smijeh, veci je bio onaj u Coli.
Ne volim zjbavat konobare jer se stvarno narade i jedan sam od onih koj prakticki nikad nece trazit nis dodatno ili extra, cak i kad mi ne odgovara, medutim ovdje je ipak neophodno trazit jos limuna odmah u pocetku.
No ono s cime rasturaju su palacinke s cokoladom. Doslovno, al doslovno se kupaju u cokoladi. Ja cokoladu obozavam i bas sam se ubio u njima. Zarezes ih, a ono cokolada koja je jako ukusna curi van njih. Bas su krcate cokoladom i za 12 kn radi se o cistom best buyu cijelog restorana.
Ovako svrljajuci po meniju naci ce se isplativih stvari vjerujem, mada nis nece odskakat od nekog prosjeka/ispod prosjeka.
Vidim da bi bilo fora ic ovako po restoranima i ocjenjivat jela i uslugu i jos da te netko placa za to. Dobro je tim kriticarima.
Moram napomenut da u velikoj vecini slucajeva nije krivica u kuharima, vec u vlasniku koji skrtari na dobrim namirnicama i zeli sto vise para, za sto manje ulaganja.
Kad restoran koristi salsu od 3,5 kn ili smrznuto tijesto najcesce nije do kuhara. Oni ce napravit najbolje s onim sto imaju, a precesto ih se koci u onome sto bi oni htjeli radit. Nitko nije madionicar.