Zašto murija ne "smješta" normalnim građanima?!
Mislis?
Tamo 2008 ili 2009 smo isli vanka u Aurore na Moralesa, stali na pumpu u sibenik kupit neke pizdarije, pokupi nas marica i odvede u postaju, ni a ni b, nisu bili neugodni i bezobrazni ali su nas cilu vecer tukli, mene skinili u mudante i zavezali za pec, polili vodom i pustili cilu vecer da se smrzajem. Pametne glavice su se zainatile nekako da smo mi jedna karika lanca koja je donila travu autu iz purgerije koji je bija parkiran isprid nas na pumpi a oni ga valjda motrili. Jedan prika je puka i potpisa 'svoju' izjavu, ujutro nije istraznom sucu puno tribalo da nas smisti u pritvor. Tu smo bili dva miseca ni krivi ni duzni, priki su slomili nogu, zbog neadekvatne brige mu je u gipsu usala. Umisto da se dignem u subotu i odem na trening, ja sam se probudija iznad lika koji je u skveru zakla covika radi 100 kuna. Cetiri vrhunska sportasa bez dosjea, 'veliki i opasni dileri'.
Najjaci su mi tipkovnicari koji sve znaju, u sve su upuceni, a zive cili zivot ko bubrezi u loju a obrazuju se po pricama koje im se serviraju. Manite se prici o pandurima, sta je droga a sta nije, i slicnih tema ako nemate zivotnog iskustva po tim pitanjima.
Sta se tice ovog pandura, svi postupci su mu opravdani i postupija je sukladno onome cemu su ga ucili, naravno, jedino mu materi nije opravdano sta je odgojila picku, to je to.
Takodjer kao ni buz ne mislim da su svi panduri bastardi iako su mi prominili cili tijek zivota, znam previse ljudi iz pandurije koje iznimno cijenim, ali ovaj je takve sorte. Zamisli sta bi napravija da se ovo nije snimalo, da nije bila baba u pitanju, da nije okolo bilo sto fotografa i da se nije sve odvilo usred bijela dana, ako je ovako postupija pored svega toga.