ok
prvo, nije 16 sati nego oko 8
drugo, nije stvar u bojama i buljenju u zidove nego u promjenjenom načinu razmišljanja...znaš da su neka otkrića otkrivena upravo na lsd-ju? imaš internet, look it up
na drugi post - lsd i gljive nisu slabe droge već vrlo potentni psihodelici...a to što ime psihodelici vuče na to da na njima postaneš psihopat koji pojma nema di se nalazi...to je krivo...again, look it up
i opet, nema šanse da je 3 pive usporedivo s tim...pogotovo u vožnji...ali eto, ako baš hoćeš, vjerujem da bi bio puno puno bolji vozač na lsd-ju nego na alkoholu bilo koje vrste...osobno ne vozim, ali mogu povuć usporedbu recimo igranja street fightera; na alkoholu su mi refleksi i percepcija ajde bok, igram ko debil...s druge strane, dok sam igrao na lsd-ju online, nitko me nije mogao pobijedit jer mi je percepcija bila toliko izoštrena da sam poteze od dva-tri frejma vidio doslovno u tim frejmovima, a sama taktika igre mi je bila near godlike, zamisli si potpuno razumjevanje svake situacije u svakom trenutku, predviđanje (gotovo telepatija) protivnikovih poteza, istovremeni napad i obrana sve u jednom....o tome na te 3 pive možeš samo sanjat ;)