srećom, cocacola i prika svoj doprinos i frustre izbacuju na forumu od dvjestotinjak članova.
tko nema nešto pametno za reći, radije nek ne klikne na 'pošalji'.
Srećom pa si ih ti udomio i hranio i integrirao u društvo. Upotrebljavaš riječ frustracija tamo gdje je nema, a pitanje je jel znaš što jest frustracija u psihologiji ili se razbacuješ pojmovima reda radi.
Ja nigdje nisam rekao da se civile treba pobiti, da ih treba cipelariti. Ali deportirati da.
Kada sam spomenuo Hirlera, nisam ga zazivao već spomenuo da će se povijest ponoviti jer kada će države davati prednosti ("pozitivno diskriminirati") te ek. migrante ljudi će poluditi i glasati za ekstreme.
A tebe molim da ugostiš jednu familiju, hraniš ih i to fino slikaj kao dokaz a ondsa gnoji o humanosti i nekog prozovaj. Ja sam učinio 1001 dobro djelo i ne će me netko tko igra igre dok netko gine prozivati i držati mi lekcije. Odi volontiraj, prodaj kuću pa daj sve tim ljudima pa onda možeš držati lekcije. Iz topline doma ne možeš govoriti o humanosti a ništa nisi sam pridonio.
Moli se za mrtve u Parizu, a sto je jucer u Libanonu od iste ruke umrlo preko 200 osoba, i sto Izrael dnevno uzima Palestincima živote, to se ne važi raja, jelda ?
Itekako važi. To što mediji ne prenašaju takve inf. ne znači da njihovi životi ne vrijede.
Tapatalk/M4 aqua