To nije nikakvo kontriranje. Nekome je uvreda tko ima 190 kg reći da je debeo pa to ne znači da ne smijemo to nekome od 190 kg reći.
Uostalom, za nekoga je svašta uvreda. Nekome je uvreda dijeliti njegove gole slike ukradene s iClouda pa nitko nije moralizirao i rekao da to ne će dalje dijeliti.
Banajte me, zapravo nemojte ja ću sam zatvoriti račun i otići mirno.
To u mojoj rečenici nije bila uvreda niti je bilo tih konotacija. Onaj tko je čitao s razumijevanjem vidio je da nije bilo "ubi siptara". Tada bi to bila uvreda i mržnja.
Prigovara se drugima za banove, za cenzuru a onda se postovi koja nikoga ne vrijeđaju brišu.
Onda budite dosljedni pa sve riječi koje nekoga bole brisite.
Npr. Debil, imbecil ,idiot - to su oblici mentalnih poteškoća i s tim riječima možete uvrijediti roditelje djece koji imaju tu dijagnozu. Ne želim čuti više ni riječ invalid jer ih imam u blizini pa ih to vređa.
Tako pokazite da niste selektivni
Cisto je kontriranje, cim ti sad uvrijedjeno pises da zatvaras racun i odlazis. Umjesto da se prihvati odluka i nastavi dalje razgovor po temi. Vidi se da te uvrijedilo jer ti je netko obrisao dio posta, a koji uopce nije bio tema niti je nesto posebno znacio za daljnji tijek teme. Stvarno mi nije jasno cemu sad ovoliko buke oko NICEGA? Slicno kao i kod Emperora, gdje se stvorilo sranje zbog nicega. Nadam se da ces me razuvjerit i da se necemo i dalje ponasat kao djeca...
Kod dosta izraza u ovom postu si donekle i u pravu, ali vecina toga ovdje bi bila teze pretjerivanje. Iako, ako nekome udjelis jedan od nabrojanih epiteta, nece biti dobro. Ova rasprava stvarno ne vodi nikuda...
a onda se postovi koja nikoga ne vrijeđaju brišu.
I za kraj, niti jedan post ovdje nije bio brisan. A tebi je samo taj jedan dio obrisan.