Ajde nije smješno kada se priča, ali je tada bilo smješno - barem kraj, iako mi to tada nije bilo
Moram uvod da se kuži
Radred do bila je jedna mala. Svi su slinili i mog i njenog razreda. A ona je mene ajmo reći malo simpatizirala. Ono ja na stanici sjedim za doma, ona do mene i skine mi slušalice i pila me Ide do vc-a mahne mi itd. Prvo sam mislio da zajebava qurva, ali ne vjerujem da bi to bilo fora mjesecima, pa i godinama... I ovi uvije mene prcali kada ću ju jebati i to I pizdili su na mene neki jer eto kako ja uopće se ne trudim a ona priča samnom, dođe do mene itd. A ovi se trude i to ali ih ne jebe 1 % I kada bi prošla uvijek i joj dobacivali nekaj i iza leđa - koja sisa, koja guza, odero bih ju itd
A ona se držala visoko i uvijek srala da joj nitko ne valja, da mora biti visok preko 190, crn, bla bla. A ona je 160 jbt.
Eh sada kada znate tko je ajmo na maturalac
Idemo par ljudi iz našeg razreda i par iz njenog.
I ide se se tamo van, i iako nije ona meni nikada bila napeta ali jedan lik se moto oko nje i ja sam popizdio. Krene on nekaj oko nje, ja sam popizdio. I ja krenem u hotel, malo pobacam stvari dok se smirim Vratim se natrag, prvi i zadnji put sam popio. Nisam znao za sebe - nekako su me otpeljali natrag, ja se presvučem u piđamu i to neki dječju (tom i jerry i ta spika). Ujutro se budim - trljam si jaja nisam, trljam oči a odjedam puta čujem smjeh - ona i frendica do mene u krevetu i smiju se nekaj (piđami )
Ili sam skoro jebo, ili sam tolko bio zgažen da su me silovale
A ta mala je nakon srednje završila s malim debelim likom koji ju je trošio ko sapun Pričao mi je susjed
A taj isti susjed mi je stalno govorio da kad bum ju riješio... a ja sam mislio da me prca jer eto ona je kul, popularna a ja kontra
A i dve iz razreda su mi nudile da prespavam kod njih u krevetu, a ja budala rekao ne
nije baš smiješno koliko je tužno
Nije primjerereno za ovaj forum - kaže admin
kaj sada nije primjereno?
fakat ne kužim
Ubuduce ne brisat upozorenje moderatora