electronicus To nije ni puno. Ne mogu si pomoći jednostavno. Uvijek se nakupi jer sam lijen bookmarkati.Mega slučajno permabanao forum.
themarko I to na mobitelu. Bitno je da ffa radi :) Šteta, treba povući par članova koji su dobri Dakle Jugoslav je ovdje banan zauvijek?
Zero "Biti ce velikih promjena ".DB error lol. S obzirom da vjerojatno nitko nije manualno radio provjere u zadnje vrijeme, sad slijedi par dana dok se netko ne ukaže i riješi ovo. Tako je barem bilo prošli put, makar se tad forum crashao baš za vikend. U isto vrijeme se igrom slučaja pojavilo i dosta nezadovoljnih članova zbog takvog tretmana,, c-c-c.
themarko A-ha, pa što je uopće bilo, majke mi moje ne sjećam se.http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=835617Uljebi s HRT na aparatima Poslano sa mog uhljebskog mobitelja koristeći Tapatalk
themarko Iznenadio bi se kako žene mogu biti nasilne. Ako ju udaris onda si smeće, a ona može godinama zajebavati sa jezičnom. Da se razmemo, protiv nasilja sam, ali žene mogu biti zle do kraja (naročito kod razvoda braka).Zato ih treba kurcem po čelu Poslano sa mog Tapatalk iz autonomne ženske kuće
zontra Zato ih treba kurcem po čelu Poslano sa mog Tapatalk iz autonomne ženske kućeCelo je tvrdje od kurca.
Raziel A steta, konto ih bas jebat malo zbog neispravnosti foruma ovom slikomKad oni, jos vece sranje napravili :(
maximalni renda, bezveze vrijeđaš i kuriš. a to i o tebi samom dosta govori.ajmo završit s temom o Jelašu.
maximalni kuriš mene.i ne govoriš istinu.mogao bih o tebi svašta zaključiti na osnovu tvog pisanja po forumu, što možda i ne bi bilo točno.
renda Tebe kurim?? Ok,ne znam kak,al dobro,nema veze,ne zelim svadju,ako je tebi on super clan,samo izvoli.