Sta se uopce radi s tim psima, samo budu kod tebe na godinu dana ili ih moras uciti?
ima nekakav program mislim Mislim da moraš u tramvaj s njime, pa u dućan itd da se navikne. Labradori su zapravo lovački psi i trebaju potrošiti puno energije. Puno ljudi ti to ne zna, pa misle da je to pas koji samo doma krmi i maše repom
Instruktor ti je na raspolaganju da se isprave greške. On je jedno 12-15 mjeseci kod tebe, pa ti dolazi onda na vikende na postepeno odvikavanje :)
Cilj je da se počne snalaziti u svakodnevnim situacijama a ne da živi 1 g u kavezu i onda se šokira kada vidi ljude.
To nam je bila i prije želja, ali nismo imali mogućnosti. Sada imamo i svi smo složni.
Imam vremena, volje i živaca se sa njime baviti. To će i meni odmah biti psihoterapija i obaveza da malo hodam Obožavam te labradore. Iza njih bretonce, pa biglove pa onda samojede.
nisi ti instruktor niti je to tvoj zadatak. Ti si normalna obitelj s kakvom će taj pas kasnije biti. On ide sada kod ljudi u kolicima, koji slabo čuju itd. Došlo je do izmjene zakona pa ih sada više školuju.
ako se netko može uključiti, uključite se!!!! 8) 8) 8) 8)
https://www.youtube.com/watch?v=-Nbf2WP_lpk
malo sam skrenuo s teme, ali nemojte se ljutiti