Samo mi je drago zbog Kiša što je zabio...za ostale me boli.
torca nemoj zaebavat, kako ti ne moze biti drago za jednog vlasica, balica, malokua ili tudora? ja sam fan ekipa koje se ne libe ubaciti djecu u vatru. doduse kod hajduka je to vise iz razloga sto nemaju ni para da bi doveli pojacanja pa onda si mogu priustiti takvo pomladjivanje, ali kontam da ce ova ekipa ipak na kraju zavrsiti na trecem ili cetvrtom mjestu u prvenstvu i kvalificirati se za kvale EL i iduce godine. tad ce mozda biti malo i iskusniji i bolji i mozda se na kraju i kvalificirati za skupine europske lige. u ovoj sezoni im ne dajem gotovo nikakve sanse posto ce u iducem kolu naletjeti na iskusniju ekipu koja im nece dozvoljeti da igra kao sto im je danas dozvolio stromsgodset.
Ne zajebajem.
Šlušaj svake godine je ista priča.ISTA.
Kada budu igrali uzvrat gore u Norveškoj to će biti muka isusova i iskreno ne bi se iznenadio da ispadnu.
Svake godine se priča o nekoj Europi u kojoj odigraju nekoliko utakmica u pretkolima (što su samo međunarodne kvalifikacijske utakmice, nikakva Europa ili neko natjecanje) i zadnje 3 godine nova fora je vaditi se na mladost, neiskustvo itd. napune stadion opet 3-4 puta ispadnu iz kvalifikacija i dođe HNL u kojemu su prošle godine imali največi zaostatak u povijesti za prvakom...punih 38 bodova i 25 bodova za doprvakom i vjerojatno najgorom statistikom u omjeru pobjeda i poraza nakon 30 godina kao i gol razlikom koja je bila isto tako loša +3 i sezonu proglase uspješnom...mislim o čemu mi govorimo?
Ova ista uprava je dovela desetke promašaja sa ugovorima o 100 tisuća + eura da bi ih na kraju raskinuli i izgubili ogromne novce isto tako su potjerali dosta prvotimaca iz prošle sezone na kojima su izgubili velike novce jer su davali prevelike ugovore.
Doveli su ovog robijaša Milevskog i lik uopće ne igra, a kapa mu plaća od 150 000 eura godišnje minimum...lik na pola treninga ni ne dođe.
Ovo je samo mali dio svega što ne valja.
I da realno najviše mi je drago zbog Kiša koji je zaslužio da ga se nakon 3 godine ignoriranja pozove nazad te da pokaže koliko su debili koji su u upravi loše vodili i loše vode klub.