Evo da se i ja nadovežem..
Imao sam sličnu debatu sa frendom nakon videorecenzije.. zvuk neću komentirat jer nisam bio u drugom svjetskom ratu a ni ne posjedujem slična oružja doma.. igra je većinom pokupila solidne ocjene a granicu između dobre i loše igre dijeli se na igrače koji su igrali igru i uživali u atmosferi i igrače koji su igrali i gledali na svake sitne propuste..
CoD je kao i uvijek dosad sličnog štimunga, nabijena holiwoodska kampanja, protivnici - milijun glinenih golubova, trči i rokaj, od animacije do animacije.. i tu se slažem sa svime.. ako se netko ne može opustiti i igrati ovu igru ko svaku drugu, nego gleda na nju kao na omraženi copy paste CoD teško da će uživati..
i onda bez obzira što je igra pokupila pozitivne kritike, što je kampanja odlično izrežirana, atmosfera super pogođena, lokacije prekrasne, multiplayer modovi poput War-a rasturaju.. novi health sistem, minimalna interakcija s suborcima.. likovi koji nakon puno godina pamtljivi u singleplayeru,.. zombie mod bogat sadržajem, splitscreen.. i tako dalje.. i bez obzira na te prednosti ima igrača koji su od CoD-a tražili puno više..
DA i ja sam htio neki prejebeni MoH allied assault u novom ruhu, sa 20-satnom kampanjom, kvalitetnijim stealth sistemom, sporijim gameplayem, boljim AI-em protivnika itd.. ali takva igra u današnjem svijetu ne postoji, barem što se tiče WW2 setingsa.. i ako bi dobili to - sigurno nebi dobili zombije, multiplayer, nove modove, splitscreen itd.. u 2 godine razvoja takva igra se ne može stvoriti.. pogotovo da bi maknuli CoD-ovski engine i stil igranja da nas ne podsjeća svake godine na isto - znači trebala bi još minimalno godina razvoja više.. ne tražite ovo od CoD-WW2.. jer ako tražite nećete to naći..
ovo je puno atmosferičnije, bogatije, zanimljivije od prošlih nastavaka.. a ako su prošli bili donekle solidni onda i ovaj zaslužuje pažnju.. a slažem se i sa tvrdnjom da kampanja kako duže traje tako je bolje.. to mi je potvrdio i kolega, koji je eto nakon sličnog početnog pljuvanja na kraju sa osmijehom završio kampanju i dao 8/10 mišljenje.. trenutno uživamo u MP-u i Zombijima..
Samo se treba pomiriti da je to CoD u drugom okruženju, sa ponekim novostima, i bogatim sadržajem a da nam donese sve to malo su istrpili drugi segmenti igre kao zvuk u nekim momentima igre (počecima kampanje), grafika koja nije na BF1 razini a sasvim je korektna i prekrasna, jbg danas smo jako razmaženi..
Ne tražite novi IP ili moderan MoH allied assault.. ovo je ipak CoD.. zabavan povratak u WW2.. i uživajte u kampanji umjesto da stajete svakih par sekundi, slikate screenshotove i tražite minuse.. pokvarit ćete si zanimljivu i atmosferičnu kampanju, te WW 2 igru koja je toliko falila ovih godina.. :