Moram priznati da sam zasada zadovoljan. Završio misiju Hill 493 i kampanja mi je sve bolja i bolja kako dalje ide. Vizualno izgleda stvarno dobro, bilo tokom cinematicsa bilo tokom same igre, Duhamel je pljunuti on i ste strane nemam većih zamjerki, teški blockbuster štih ima. Također, radi se o jednoj od najzabavnijih CoD kampanja (još od Black Opsa), likovi su simpa i solidno razrađeni i fora mi je kako i ovako jako linearnoj igri ima mrvicu mjesta za istraživanje (traženje mementa) i opcionalnih trenutaka. Pod potonjim ne mislim samo na heroic actions već i npr. upravo na misiji Hill 493 možete dovoljno dobro štititi tipa koji ide razvalit bunker sa bangalorom da preživi, ali može i krepati pa vi morate dovršiti posao. Vidit ćemo još što kampanja nudi do kraja, ali čini mi se da bi ovo mogla biti prva igra koju bi mogao ponoviti u lovu na neki trofej iako me to inače uopće ne zanima.
Multiplayer mi je poprilično zabavan, sa War modeom kao highlightom, ali i ostali klasični modeovi su ok. Mape još nisam toliko dobro proučio, neke su na prvu jako zabavne, neke tipične 3 lane dosadne, ali ne mogu previše još govoriti nešto o njima jer nisam sve ni isprobao još. Recimo Carentan je zabavan kao što je uvijek i bio, dok je Gustav Cannon camp snipe fest.
HQ zasada očito ne funkcionira jer nema apsolutno nikoga u njemu osim mene, a vidim da je to problem i kod brojnih drugih igrača. Iako princip zvuči ok, ne radi se o ničem posebnom doli do nekom "live-action" meniju.
Sve u svemu, što god tko mislio, kune mi nije žao. Opuštajuće, zabavno, uz potencijalno potrošene sate i sate uz multi. U nekim trenucima War neodovoljivo podsjeća na Wolfenstein: ET što je nešto što sam dugo dugo tražio u igrama. Nadam se da će shvatiti da im je to bio najbolji potez i da će izbaciti barem još 2-3 mape za isti mod.