Krenimo redom...
Ako se igra ne bude vrtila na PRO u 60 to može samo biti stvar nemara ili nesposobnosti. Ako može BF1 koji uz to izgleda fantastično i strašno je zahtjevan trebao bi i Destiny 2. Iako mi to ne igra neku presudnu ulogu.
Crucible 4 vs 4 ? Koje su to fore ? Šta se trebamo tražiti po mapi povećalom ? Uopće mi se ne sviđa.
Ako ne budu stavili dedi servere stvarno su jadni.
Iskreno se nadam ( iako dobro znam da će mi ga na kraju staviti ) da neće podijeliti igrače kada krenu ekspanzije i na taj način tjerati sve da kupuju DLC-e.
Kupiti ću igru iz dva razloga. Prvi je taj što znam da će biti prokleto zabavna i zarazna. Drugi je to što će svi živi igrati a ne želim doći navečer online i moram ići sam igrati nešto drugo jer su svi na Destinyju.
Iskreno...niti malo nisam oduševljen informacijama vezanim za igru...
Mislim da je najpametnije da napravim poseban account za ovu igru da barem dio novca vratim ako ne bude išlo...
Nenad_87 , drug mp ti je koma, koma u smislu da ne mozes igrati kako bog zapovijeda već ako zelis igrat ,a da na tebi ne boostaju statse moras igrat ko pi*da, bacas granate(koje prate protivnike, da prate protivnike i to onako preko pola mape/one koje se ljepe na protivnike) ,skakuces, ako nema granate i sacmarice/snajpera onda bijezis/cucis i cekas da ti se granate napune ili da dođe ammo za special weapon(sacma, snajper), nedao bog da se sa primary oruzjem igra , znači čista suprotnost od battlefielda i rainbow six-a, a ako netko trci prema tebi budi 99% siguran da ima sugavi super ability s kojim ce te poklopit i ako vas barem 3-4 ne teamshota lika koji ima super mozes se je**t, sad kako je dosao zadnji patch igra je donekle i igriva, ali opet 3 godine im je trebalo da to na nesto pocne licit, a lag koji se dosta cesto javlja da ni ne spominjem...