25 dana kasnije

Highlight večeri. Bolje od svega.

7 dana kasnije

Pozdrav ekipa. Ima li netko od vas day one raid iskustva i da dugo igra?

elder8472 Ma igram ja već skoro 2 godine, nego sa Lightfallom dolazi novi raid pa ja i clan pokušavamo day one clear napraviti. Fali nam šesti igrač, netko tko dugo raida i dobro razumije igru 😅

25 dana kasnije

Tzereen

Aj mi sad ozbiljno reci sto ti ima izgledati odlicno.

Meni je izgledalo odlicno kad je najava bila sad nakon ovog trailera san razocaran grad koji je izgledao posebno ce biti kurac i opet vracaju jebenog Calusa pa doklen vise misle reciklirati i musti jedan te isti sadrzaj.

Najodvratnija igra trenutno je Destiny 2 jer niko ne daje tako malo za tako puno love, niko ne reciklira sadrzaj ko oni, jedino se potrude od novaga dati skinove koje kupujes za pravi novac

15 dana kasnije
      6 dana kasnije
      9 dana kasnije

16 min cringe videa di pokusavaju uvjeriti da je nova mapa i moc sve sto triba da im dadete 400kn.

Nema ni gameplaya ni nicega sto je prije bilo.

A pricaju o calusu koda je nesto novo, kad su rekli calus napada zemlju triba je braniti opasnost je…pa picka vam materina to ste vec imali.

Najgori studio trenutno daju najmanje za najvise love gori su od HDZa

Miro Calus je zapravo nakon raida dosta vrijeme bio neutralan, i praktički je veći Fan guardiana nego većina ovdje Sony brenda. Glavna stvar oko priče sada pošto on ne može biti guardian je bivan namamljen od strane Witnessa da mu bude glavni komandant.

Moći su po meni zapravo najmanja promjena. Uveli su masu QOL promjena tipa ingame LFG tako da čak i solo igrači mogu naći nekoga za najteže misije, novi sustav modova je isto tu, bolje i lakše sastavljanje oružja, rankiranje igrača gdje te nakon svakog gejma netko može preporučiti i stime ti dignuti reputaciju i naravno najbitnije od svega - plavi gear više ne pada nakon što dođeš do softcapa tako da ti se banka više ne krca. Kad smo već kod banke povećali su ju čini mi se za 100 slotova.

prayer

Ali QOL promjene nisu novi sadrzaj toga nema odavno, opet je par novih misija i onda opet isti kurac vec 10 godina , 3 strajka 5 multija 3 gambita opet isti kurac.

Ovo je samo krpanje da se dizu para meni je skoro sva ekipa stala igrati ja san uzima jer se uvik poklopilo da nemas sto drugo igrati ali sad neznan od kud krenuti.

Opcenito D2 je za mene govno naspram D1 jer sve dobijes grindas ajmo reci nepotrebno grind je tu ali za kurac. Pa nije bilo veceg gusta nego kad mi je Hawkmoon pao nakon 6 miseci koja je to radost bila a sad sve dobijes na izvolite.

Ali sadrzaj je glavna stvar nema ga nema tajni nema hajpa nema ekipe nema nista igra je odavno mrtva samo san se pravio da nije sad je vrime za pokopati je