Tuhy Jbt, igra je baš užasno izgledala, ne zna BioWare koristiti engineHahah Je, jedini plus uz Metro i Forzu.Nije me razočaralo, malo mi nekim dijelom vuče i na Vanquish.Drži se na oku, stvarno izgleda zanimljivo, mogal bi bit hit samo takav :)
Zero Jbt, igra je baš užasno izgledala, ne zna BioWare koristiti engineSent from my SM-G930F using TapatalkDa, programeri u Biowareu zacijelo proklinju dan kad ih je EA natjerao na korištenje in house enginea.
viper89 http://www.ffa.hr/index.php/vijesti/item/4699-biowareov-novi-epski-ip-anthem-predstavio-se-svijetu-eksplozivnom-4k-akcijomhttp://news.ea.com/press-release/ea-studios/venture-danger-new-ip-ea-anthemAnthem Launches Fall 2018 for Xbox One, PC and PlayStation®4 Chono7
19marksman89 Jbt, igra je baš užasno izgledala, ne zna BioWare koristiti engineSent from my SM-G930F using TapatalkSacekaj igru,probleme i bugove..pomalo..
Fico Nisam najzainteresiraniji zbog toga što je riječ o MMO-u. Međutim, taj interes ipak raste kad se sjetim da je riječ o BioWareu, i to Edmonton. I da, igra izgleda apsolutno predivno za sad.
shtiri Igra izgleda lijepo i gameplay djeluje skroz ok.Ali onda se sjetim da je u pitanju BioWare koji godinama nije napravio poštenu igru pa hype splasne.
Zero Sacekaj igru,probleme i bugove..pomalo..Sad više nije poanta u iskorištavanju enginea, već u dovršenosti? I tu je Dice primjer Biowareu, jer Battlefield inače po launchu nije praktički beta? Cmon.
chono7 Igra nije izasla, niti znamo kako ce u konacnici izgledat, ali dosadasnje iskustvo potvrduje da samo DICEove igre iskoristavaju Frostbite kako spada i izgledaju najljepse. Anthem moze biti prva igra koja ce pobiti tu cinjenicu. Ne vidim problem
19marksman89 Sacekaj igru,probleme i bugove..pomalo..Sad više nije poanta u iskorištavanju enginea, već u dovršenosti? I tu je Dice primjer Biowareu, jer Battlefield inače po launchu nije praktički beta? Cmon.Ne razumijem tebe i ostale koji u 3 dana niste skuzili moj doticni post.Znaci koji dio vam nije jasan u tome da sam napisao da Bioware inace zna napraviti bugovitu igru a sada ce raditi igru pod utezima EA koristeci engine (Frostbite) koji ima dosta problema sa bugovima.Napisao sam da i DICE koji ga je stvorio nezna s njim izac na kraj a di ce Bioware.Da preformuliram ->DICE zna najbolje sa Frostbiteom a Battlefield na launchu bude krs!-To je ono sta ja pisem cjelo vrijeme i sta je tu nejasno?A kad vec spominjete i ovo drugo o iskoristivosti-da cinjenica je da nijedna igra u Frostbiteu ne izgleda priblizno ljepo kao bilo koji DICE-ov Battlefield ili da ne govorim tek Battlefront.Pocni sa usporednom Bf3 2011 i MOH Warfighter 2012 pa nadalje. Uzmi Bf Hardline sa Bf4 itd. Pogle fifu na sta lici.I evo super je da ovo na nesto lici ali steta sta je ovo samo E3 a launch ce biti nesto drugo.I nemora znacit da me nece demantirati i dokazat sve suprotno ali ja pricam o TRNUTNIM realnim cinjenicama
alexy Kome je namijenjen notDestiny da mi je znat? Stvarno ne znam... Ne samo šta je očito sve skriptirano i nema šanse da će tako izgledati, nego kome je uopće potreban jedan Destiny/Division klon? Oni koji već igraju Destiny (zbog nekog razloga) će igrat nastavak toga. Kome ovo triba?
StarFox_N Prerano je reći što nas točno očekuje jer nemamo dovoljno informacija ali treba biti realan i priznati da Anthem izgleda brutalno dobro.Talent kod Biowarea nikada nije bio upitan i siguran sam da će ovo biti odličan naslov.
fatamorgana Kome je namijenjen notDestiny da mi je znat? Stvarno ne znam... Ne samo šta je očito sve skriptirano i nema šanse da će tako izgledati, nego kome je uopće potreban jedan Destiny/Division klon? Oni koji već igraju Destiny (zbog nekog razloga) će igrat nastavak toga. Kome ovo triba?S ovim se slazem, stvarno ne vidim razlog zasto bi netko igrao kopiju kad moze original...Poslano sa mog E5603 koristeći Tapatalk