Igra je dobra, po stoti put, igram ju, valjda jedini tu.
ipak vise vjerujem recenzentima nego onima koji su tek zagrebli povrsinu :)
imam 40 sati u igri i nije mi dojadila,kao sto sam vise puta rekao definitivno treba poradit na stvarima odredjenim al developeri su krenili dobrim putem od samog starta. Mislim citate reviewove uglavnom ljudi kao sto su ovaj ''hardcore gamer'' journalist koji nije mogo prec cuphead tutorial u pola sata.
https://www.youtube.com/watch?v=848Y1Uu5Htk
Sto se tice online igara,nisu krivi developeri tolko u nekim slucajevima. Imas 2 osnovne vrste ljudi koji ti igraju multiplayer igre.
Casual igrac-Igrac koji igra igre tipa anthem,destiny,WoW zbog price. Izlevela lika na max level i onda vice OMG GUYS I HAVE NO CONTENT ANYMORE, jer ne zeli farmat god rollove oruzja i armora. On je dosao igrati te igre jer ga zanima prica i zafulao je zanr i ocekuje da developeri promjene zanr igre kako bi igra njemu odgovarala da dobije sve bez imalo truda(To je sto je WoW vec dugi niz godina i sto je bio Destiny 2 na releaseu)
Hardcore igrac- Ukratko,koliko god contenta stavis u bilokoju online igru imas hardcore community koji prodje kroz sav taj content u rekordnom vremenu i onda nema sta radit. Zapravo dokaz koliko je malo hardcore igraca na konzolama je taj da svaka igra koja ima na konzoli i na PCu,svi je igraju na PCu.
Ovo je skroz točno, apsolutno.
Ovakve se igre ne igraju zbog priče i apsolutno je smiješno da im se na jednu od kritika stavlja loša kampanja koja je apsolutno nebitna u ovom slučaju.
Da, super je ako se desi da je dobro sklepana, ali je potpuno nebitna. Jer koliko god da je dobra, ako igraš svaku misiju 8000 puta, izgubit će na čari.
Vecina ljudi krivo procjenjuje ovaj zanr,u jednoj Anthem grupi sam na faceu i svi vicu omg there is not enough story for Bioware game, a ja gledam. Ljudi su previse ocekivali u nekim podrucjima ove igre ko sto i previse ocekuju od Death Strandinga, nemoguce je da developer ispuni zelje svakoj osobi koja zaigra igru,ipak je oni rade za generalnu populaciju. Sto se price tice stvarno nije losa, cak i dijalozi po Fort Tarsisu su dobro zamisljeni i detaljni. Veliki problem s pricom je taj da je lore svjeta napiso legendarni Drew Karpyshyn koji nam je iz svog uma doneo fenomenalne igre kao KOTOR i ME(doslovno je on smislio taj svijet), on je napisao lore Anthem svijeta i osmislio ga, on je takodjer i napisao radnju za ME1 i ME2, on je nazalost zbog ''neslaganja'' sa direktorima igre otisao u pola projekta te je pricu zavrsila ona zenska sto je pisala radnju za ME3 i Andromedu pa se moze razumjet.
Primjeti se inace da je pricu pisala SJW zenska jer ako pogledate po Fort Tarsisu necete vidjeti ni jednog bjelog muskarca skoro, svi freelanceri su vise manje zene/crnci/meksikanci/azijati(makar ne znam odakle crnci i azijati posto klima onoga sto smo vidjeli ne bi stvorila ljude takog podrijetla jer nema pustinja te nekakih drugih bioma osim suma).