Ne razumijem to apsolutno pljuvanje po igri. Anthem nije loša igra kada radi. Problem je što je u VIP demo verziji rijetko radila.
Mislim da je Tuhy najbolje sažeo.
Ne znam, nisam preoduševljen.
Solidno napucavanje i letenje, vjerujem da bi bilo još bolje da utrošim par sati na igru (što sad, naravno, neću), ali nije da me privuklo tolko da bi daval 500 kn kad izađe.
I makar sam ja zadnji koji prigovara na tehničku stranu igre, činjenica je da stutteringa/trzanja/padova fps-a/nazovi kak hoćeš ima toliko da me odbija od igranja.
Pričekat ću rezencije i mišljenje samih igrača nakon izlaska. Nema smisla bit brzoplet.
Malo strpljenja da se vidi kako će se igra razvijati. Ukoliko riješe određene tehničke probleme (iako sam tu pesimističan s obzirom na BioWareovu prošlost s Frostbiteom), mogao bi im se otvoriti put da u miru razvijaju dalje igru, nešto kao i Division. Klimavi start i snažna
post-launch potpora. To većinom sudim po
gameplayu koji me stvarno zabavio. Igrao sam u timu i lagao bih kad bi rekao da nije bilo zabavno letiti i biti apsolutni bog borbe protiv mrcina. Andromeda borba na steroidima.
https://youtu.be/LZcD341WO0U
EA...
Here we go again
E ovo tu je puno, puno veći problem. Tipičan potez, kao i Rockstar u RDR Onlineu. Stave se nenormalne cijene i onda kad ih se snizi na standard industrije se hvali kako studio sluša, kako paze što fanovi žele i sve ostalo što se gleda kroz ružičaste naočale.