Yup...
Anthem
Evo me u gameu..napokon
Miro Pričekaj malo protrčat će ti dva klinca
Cekam da dodaju jos server resursa
presao prvi misiju, sad se me kao vraca nazad u grad i tu je loading screen vec jedno 10tak minuta, vjerujem da je to to..45 min sam uspio odigrat
Evo..izasao van iz gamea i vratio se te mogu nastavit dalje gdje sam stao..uzivancija iako je ripoff na warframe i destiny
Evo..izasao van iz gamea i vratio se te mogu nastavit dalje gdje sam stao..uzivancija iako je ripoff na warframe i destinyDobro valjda ce se sutra jos vise stabilizirat. Cool :)
Cant wait
Odigrao jednu misiju i hvala bogu da neki daju demoe, iman uštedu od 280kn.
Nikad me nije igra vukla ali ekipa dosta priča o njoj pa san je isto drža na radaru, još dobijen odličnu cijenu pa reko možda...
Grafika užas, napucavanje užas, neprijatelji užas, mapa užas, loading loading loading...
Nikakvu ja tu vezu sa destinyem ne vidim, a komplikacije sa iljdau klikova da bi se spojia sa nekim su prekrasne...
Još ču probati kad bude radilo kako triba ali za sad ovo se neče vrtiti u mojoj konzoli
Koliko vidim ovo smece jos uvijek neradi... Dao sam im priliku da me impresioniraju, popusili su. Sad ide lagani delete i u miru mogu lovu namjenjenu ovome usmjerit prema Sekirou. Hvala lijepo EA i Bioware na ovoj odluci :)
Lol, jučer mi bio bed što nisam stigao / bio preumoran igrati (došao s posla u 23h), sada vidim da nisam ništa propustio. Živio EA!
Zapravo je šteta što je ovako ispalo. Meni je borba izvrsna, letenje odlično i zapravo sam se zabavio. Ono što je loše je što je grafički nekad impresivno, nekad gotovo prošlogeneracijski. Onaj glavni Hub je odvratno mrtav. Doslovno nema zvuka, koji vrag?! Ne želim komentirati ništa s pričom jer je ovo demo, ubacili su me usred radnje i nemam pojma kaj se dešava. Mass Effect and Dragon Age probably died for this...
O serverima ne želim ni pričati... Moraš biti talent da ubiješ servere više igara i čitavog online servisa.
Meni je generalno OK što su odlučili raditi novi IP jer jbg, najlakše se samo štancati nove nastavke jedne te iste provjerene formule koju imaju još od prvog Kotora.
S druge strane, fasciniran sam koliko su uspjeli zeznuti građenje hajpa oko nove igre s katastrofalnim demom. Opet su si pucali u nogu. EA-u je jedino još FIFA ostala gdje nisu nešto gadno zeznuli.
Al' ajde, treba pričekati full verziju. Ovo je vjerojatno nekakav vertical slice da igrači malo isprobaju igru prije launcha. Ima ona Origin pretplata za iznos jedne bolje pive s trialom preko 10h pa je to najbolji način da se stekne dojam jesu li uspjeli dobro iskopirati i nadograditi Destiny / Warframe formulu.
Meni isto ko ni Soulu ne radi.
Uzeo public matchmaking pa se loada i loada. Ajde reko private misiju, pa evo opet loada.
Ako nista drugo bar sam usisao i pospremio kucu dok sam cekao. Zena ce mi dat i eto, bar neke koristi od tog anthema.
Probam mozda jos veceeas i sutra ali samo zato sto me full zanima i pratim ju vec dugo.
I kod mene isto problem sa ucitavanjem misije. Vec cekam 20min da zavrsi sa ucitavanjem stoji na oko 95% i ne mice se :(
Niti ti se bude pomaklo, mozes cekat tri sata
Moras izaci iz igre i opet uci i radi onda
Riješio prvu misiju drugu ću za koji dan kad me spoji. Onako na prvu ako maknemo tehnički dio uopće nije loše, napucavanje mi je dobro letenje isto ali jednostavno dok je ovako sve shebano nemam volje.
Niti ti se bude pomaklo, mozes cekat tri sataProbao par puta uci i izaci svaki puta isto. Probat cu kasnije mozda ce biti vise srece
Tako i sam. Konacno uspio uci u igru, pa zapelo na misiji.Niti ti se bude pomaklo, mozes cekat tri sataProbao par puta uci i izaci svaki puta isto. Probat cu kasnije mozda ce biti vise srece
Sad sam opet izasao, pa srecom opet usao, vidjet cemo hoce proraditi.
Zbrukali se s ovim, ali ne namjeravam cancelat preorder. Uhvatio ga na ShopTo s 10Ł popusta.
Kad se sjetim da sam kupio Destiny 1 i 2 DayOne, pa opet Complete Edition, oba. Tako da me ne grize savjest 33Ł za Anthem.
P.S. Opet stalo na misiji. Vracam se Onimushi
Ispričavan se jer još dva užasa san zaboravija spomenuti
Prvi je u toj misiji kad san usao u neku sobu bio je opet loading i kad san izlazio opet loading....bravo
A največi je užas da u ciloj misiji nije dropalo niti jedan loot
To je super za loot igru...ma da je dalo neko govno lošije ali samo da je dalo
Hebote imaš pravo nikakav loot ni meni nije dropalo skroz zaboravio na to...
Meni bacilo dok je zavrsila misija, oko desetak itema, od oruzja do nekih consumablesa
Evo uspio odraditi prvu misiju.
Po putu mi je bacalo common loot neindetificirani od random neprijatelja.
Uzeli neki jebeni Manifold, tlaka s tri portala, jer ekipa vrti bezveze po bojama. Dalo 50exp kad smo zavrsili.
Sad cekam hoce bit loota u backpacku.
Em mi je trebalo 1h da ju zavrsim. Konstantno trzanje i flashanje po borbenom polju. Neprijatelji isto tako. Umro par puta, pa nikako docekati respawn, nego morao restartati igru. Ukljucujuci i gasenje igre na odlaznom loading ekranu od misije. Vjerujem, da ce biti ok igra i nadam se da ce dobiti podatke sto im trebaju da dovedu sve u red, jer ce biti jos veca navala u Open Demo vikendu.
Evo uspio odraditi prvu misiju.Budu nakon godine dana.
Po putu mi je bacalo common loot neindetificirani od random neprijatelja.
Uzeli neki jebeni Manifold, tlaka s tri portala, jer ekipa vrti bezveze po bojama. Dalo 50exp kad smo zavrsili.
Sad cekam hoce bit loota u backpacku.
Em mi je trebalo 1h da ju zavrsim. Konstantno trzanje i flashanje po borbenom polju. Neprijatelji isto tako. Umro par puta, pa nikako docekati respawn, nego morao restartati igru. Ukljucujuci i gasenje igre na odlaznom loading ekranu od misije. Vjerujem, da ce biti ok igra i nadam se da ce dobiti podatke sto im trebaju da dovedu sve u red, jer ce biti jos veca navala u Open Demo vikendu.
Pa dajte molim vas tu se prica o Bioware i EA pa to je osuđeno na propast od samog pocetka.
Sad fino radi.
Zavrsio drugu misiju. Prikazalo sva 4 lika sto su igrali. Hrpa EXP skocio na lv11. Hrpa opreme, bijeli, zeleni, plavi.
Je i meni je sad radilo i sve san isproba i definitivno ustedija pare.
Ovo ču igrati nikad a ni onda i nisan nasa nikakave slicnosti sa destinyom jer da je ovo ko destiny onda nebi ni destiny nikad igra.
Hvala Bogu da nije kao Destiny. :)
Destiny ima odličan gunplay. To što ima manje conenta od wow legiona je problem.
Destiny ima manje contenta od WoW Legiona? Fake news.
U Destinyu uvijek imaš neš za radit za razliku od wowa.
Anthem build koji je igriv ovaj i sljedeći tjedan je oko 2 mjeseca star tak da je dio ovih bugova rješen. Kod igre se definitivno osjeti da nije napravljena za mouse i keyboard kolko za controler, aim assist je popriličan ja na 1080 TI i 8700 k nisam imo nekih problema sa FPSom izuzev strongholda kad bi nas više počeli rokat ultimate u isto vrijeme a i tad bi mi FPS pao na 40ak, Igram na 3440x1440. Veliki plus je što nisu trošili vrijeme na PvP jer znaju da bi ga trenutno bilo nemoguće izbalansirat i ja se nadam da su vrijeme i manpower koji inaće ide u to dobro iskoristili(Destiny,WoW,SWTOR i skoro svaki mmo tog tipa što sam igro nikad nije imo izbalansiran PVP). Mislim na kraju dana ljudi ne bi trebali pljuvat po igri uopće s tim da je ne moraš kupit da bi je igro u cjelosti, moguće je uzet origin acess,igrat igru na mjesec dana i ak ti se svidi kupiš cjelu na popustu ili otkažeš origin acess. Ljudi uzdižu i dan danas wow u nebesa a igra postaje gora i gora sa svakim danom,jedina stvar u wowu koja je jos imalo zabavna je Raiding(a za zadnji raid su kopirali dio mehanika iz Last wisha iz destinya jer nisu imali orginalnu ideju u raidovima već jako dugo i kogod misli da WoW u BFA ima contenta može se usporedit s Todorićem po vjerodostojnosti), Destiny 2 je sad na ok mjestu za vecinu igraca semi/hardcore makar ja osobno tamo više nemam što radit i sada čekam sljedeći DLC koji dolazi u ožujku. Division mi nije serijal koji mislim da je nešto zabavan al vjerovatno ću probat dvojku makar imaju scummy Elite preordere ako kupis najskuplju verziju igre da dobijes 3 dana ranije za igrat release version.
Today, our top priorities are:
- Implement fixes to address “infinite loads”. I want to be upfront that this is a difficult one, and something we may not resolve during this weekend — many players are not seeing this issue and the last thing we want to do is destabilize the experience for everyone.
- Continue to resolve any reports of issues with login and entitlement problems.
- Improve server performance. We’ve heard reports of rubber-banding and other signs of server latency. We believe we can address this and will be conducting some small-scale experiments to confirm that. We may roll some fixes out this weekend or may wait for the open demo next weekend, depending on the level of risk to the overall service.
U Destinyu uvijek imaš neš za radit za razliku od wowa.Naravno, pretakat iz šupljeg u prazno..
https://www.youtube.com/watch?v=_D-_rCVvZzU
Anthem Demo Impressions
Ne znam, nisam preoduševljen.
Solidno napucavanje i letenje, vjerujem da bi bilo još bolje da utrošim par sati na igru (što sad, naravno, neću), ali nije da me privuklo tolko da bi daval 500 kn kad izađe.
I makar sam ja zadnji koji prigovara na tehničku stranu igre, činjenica je da stutteringa/trzanja/padova fps-a/nazovi kak hoćeš ima toliko da me odbija od igranja.
Pričekat ću rezencije i mišljenje samih igrača nakon izlaska. Nema smisla bit brzoplet.
Isto i kod mene. Cekam recenzije i ove nadobudne da zavrse "kampanju" i u kojem smjeru ce ici world eventi i freeroam jer je sadasnji katastrofa.
Jel vama jasno da ne morate dat 500 kuna za igru? to je LoD edition, možete kupit origin acess za 5 eura i igrat igru mjesec dana,ak vam se igra svidi prije nego istekne mozete je kupit na popustu i otkazat origin acess,doslovno mozete igrat igru mjesec dana bez da je kupite.
Većina forumaša je na Playstationu gdje nema Origin Accessa ("hvala" Sony).
Ne znam,ja sam igro cjeli vikend,sva 4 javelina,i je bilo je bugova,makar ja nisam imo problema sa infinite loading screenovima,al ne znam šta su ljudi očekivali što se ticalo servera,ovaj i sljedeći vikend je stress test servera,zato i je open demo,da vide koliko je ljudi zainteresirano. Napomena je to da sam već vidio ljude da rade Anthem speedrunove onog strongholda što je bio dostupan, pa čak i misija.
Anthem ima potencijala,za razliku od WoWa koji je zapeo i tone sve više iz patcha u patch, jedina zanimljiva stvar u wowu je endgame raiding,a i to je upropašteno za većinu igraća jer su LFR,Normal i HC prelagani. Mythic dungeoni su tromi,spori i nezanimljivi,dobar dio ljudi ih izbjegava ili samo kupi boost na tjednoj bazi. Pvp populacija je manja nego ikad. Igra je više manje postala azerite farming simulator, u destinyu kad bar nešta grindam dobijem neki ljepi armor ili wep za razliku od broja koji skoro ništa ne znači ako ne rjesavas sve WQ na dnevnoj bazi.
Destiny je sad na ok mjestu za većinu casual igrača,ali fali malo endgame contenta za hardcore publiku(sljedeći content drop u season passu neće imat raid što je minus za mene),ali opet uvijek ima nešto za radit, farmanje forgova za god roll oružja. Competative PvP je u destinyu dosta dobro balansan(makar se ljudi deru da nije,sve 3 klase su podjednake što se tiće snage i exotica,One eyed mask titan,Barrage/wraith hunter/contraverse hold warp lock).