Ne znam,ja sam igro cjeli vikend,sva 4 javelina,i je bilo je bugova,makar ja nisam imo problema sa infinite loading screenovima,al ne znam šta su ljudi očekivali što se ticalo servera,ovaj i sljedeći vikend je stress test servera,zato i je open demo,da vide koliko je ljudi zainteresirano. Napomena je to da sam već vidio ljude da rade Anthem speedrunove onog strongholda što je bio dostupan, pa čak i misija.
Anthem ima potencijala,za razliku od WoWa koji je zapeo i tone sve više iz patcha u patch, jedina zanimljiva stvar u wowu je endgame raiding,a i to je upropašteno za većinu igraća jer su LFR,Normal i HC prelagani. Mythic dungeoni su tromi,spori i nezanimljivi,dobar dio ljudi ih izbjegava ili samo kupi boost na tjednoj bazi. Pvp populacija je manja nego ikad. Igra je više manje postala azerite farming simulator, u destinyu kad bar nešta grindam dobijem neki ljepi armor ili wep za razliku od broja koji skoro ništa ne znači ako ne rjesavas sve WQ na dnevnoj bazi.
Destiny je sad na ok mjestu za većinu casual igrača,ali fali malo endgame contenta za hardcore publiku(sljedeći content drop u season passu neće imat raid što je minus za mene),ali opet uvijek ima nešto za radit, farmanje forgova za god roll oružja. Competative PvP je u destinyu dosta dobro balansan(makar se ljudi deru da nije,sve 3 klase su podjednake što se tiće snage i exotica,One eyed mask titan,Barrage/wraith hunter/contraverse hold warp lock).