Uuuuu daleko je EA tu od nevinašca, al kad već imaš jedan uvjet koji moraš zadovoljit i 6 godina da ga zadovoljiš, onda se ne kreneš godinu i pol prije releasa žalit kak engine nema save/load ugrađen i da ga moraš radit from scratch.
Ako su DA Inquisition i Andromeda prije već imali to napravljeno, gdje je bio problem sa Anthemom?
Recikliraj assete, programiraj kaj ne postoji. Tim od 5-6 developera je doslovno mogao samo to radit dok su ovi po conference roomovima diskutirali koju uopće igru rade.
Od izlaska Inquisitiona do danas, Bioware je mogao imat robusni set inhouse alata za izradu RPG igara u Frostbiteu, eventualno pozvat ekipu iz Dicea da popegla kaj se može i samo trpanje u igre.
Kog boli briga kaj bi u idućih 5-6 njihovih igara inventory i meni sistem izgledao i funkcionirao isto? Nekad je to bilo najnormalnija stvar i nikom nije smetalo.
Ubaciš "Exit to Windows" tipku u meni i već imaš kvalitetniji sistem od pola PC igara.
@revo je tu totalno u pravu. Ljudi rade čitave engine i igre za to vrijeme.
Ja od Mass Effecta 3 imam dojam da je BioWare napunio roster sa amaterima koji ne znaju svoj posao.