a za DLC fest?
glavni razlog zasto nisam kupio fps godinama nit necu, rade kupim witchera i mgs5 il inquisition (fallout nevrijedi para zasad)
Ocito da nisi ljubitelj zanra ako nisi kupio FPS godinama. Mislim da Fallout itekako vrijedi para. Sjajan naslov u svakome pogledu.
Battlefront bez obzira na kvalitetu ne vrijedi toliko. Beta mi se jako svidjela i sigurno cu nabaviti igru. Vjerovatno neki slot za 200kn koliko misim da realno vrijedi igra.
499kn je previse za bilo koju igru a kamoli za samo MP naslov.
o ja sam fan fallouta i post apokalipse, zna chono i jos neki koliki sam fan ali igra nije smjela izac u tako jadnom stanju a definitivno mi se nesvida koliko su sadrzaja izrezali kako bi ugurali onu izgradnju gluposti, tolike novce dat na nedovrsenu igru mi se neisplati
cekat sale ili nest definitivno
gle do BF3 sam redovno igrao svaki MP FPS ali 5 DLC paketa uz igru koja nema ni priblizno mapa kao do tada, igra koja nije sredena kako spada na izlasku i igra koja realno po tome kosta 800kn po meni nije vrijedna a isto cu rec za battlefront
zvuci jako glupo usporedivat te dvije igre ali stvarno ljudi battlefront ima 4 planeta sve ostalo je DLC
original i dvojka su ih imali puno, jako puno i mogu ih pocet napbrajat al to nije bitno
4 planeta ali puno mapa, eeee pa neeeeee bas, isto kao kak je battlefield imao "puno" mapa jer se jedna velika moze rascjepat na puno manjih mapa neznaci da ima puno razlicitih mapa
u najboljem slucaju i da imamo te mape ova igra bi bila pola dvojke, posto je raspcjepana na DLC-ove imamo mozda cetvrtinu? petinu? od te polovice igre
da to sto imamo izgleda vrhunski ali je nekako plitko
i naravno meni je drago da su to izbacili i da zarade jer je projekt popusio previse novaca kao sto je i ako im uspije mozda sljedeci naprave kako spada