Meni se gadi kako kad netko na netu provali nesto i sad svi isto drobe ko papagaji. Jednom je igra dosadila nakon 10 h ne znaci da ce i tebi. Mozda tebi dosadi nakon 2h ili 50. Sigurno ce netko igrati i 500h koliko god bila plitka igra.
Igra JE zabavna, sto Weky kaze za uskocit casual jer je sam osjecaj pogotka i atmosfera jako dobra iako je mehanicki ultra casual. Ja imam preko 500h u BF serijalu samo u zracnim vozilima gdje su dogfightovi proracunati i prste od skilla pa je zalosno da mozes fighter squadron igrati sa jednom rukom. No bullshit. Jednostavno tko uzme battlefront u ruke iste sekunde zna igrat.
Ovo je napravljeno da klinac kad vidi film, pukne ga hype ko samar i starci mu kupe... Ili eto , netko stariji vidi igru i grafičetinu pa eto da iskusi nesto o cem je mastao u 80ima.
A za dlce nemam sta rec uopce, kao da ste sad progledali pa skuzili da vas guze. Glasa se samo sa novcanikom. Sve ostalo je nula. Meni sigurno ne pada na pamet kupovat season pass iako dice radi odlicne expanzije za svoje BF igre i vrijede svake kune.