Ne nisam to rekao, ti fanboyu. Čitaj ponovo, pa još jednom, pa još jednom. Ali čitav tekst, ne samo predzadnju rečenicu.Kakvih 100h, o čemu ti pričaš.A i ne moraš, I don't care.Igrajte, uživajte, more power to you, meni je ovo same shit kao i sa Destiny, samo što Destiny kod mene ima plus zato što ima heben gameplay. Za razliku ovdje gdje će vam kad 10ti put ubijete Lukeom Walkera dosaditi.Naravno da ovakav backlash ne bi bio da je na cover naljepljeno bilo šta osim Star Warsa.Hype je gadna stvar, znam to po sebi. Ja obožavam Star Wars, ali 90% stvari o čemu pričamo u ovoj čitavoj temi je realno kako lijepo izgleda (uključujući mene).Ja se iskreno nadam da griješim, stvarno.Ali sudeći po komentarima ljudi sa neta, recenzenata, vas većina u temi ovoj... Gameplay je plitak.A kad oduzmeđ gameplay=zabavu, šta ti ostaje---> prazan novčanik nakon kojeg kad ispunite zasićenost igrom preći na nešto drugo i pitanje kad ćete se opet vratiti ovome.Ah da, za godinu dana, kad izađe novi SW Battlefront i novi dlc i season pass.Casual zabava, ok, nemam problema sa tim. Ne tražim fucking komepleksne mehanike sa 100h learning curve.Samo govorim za ovaj odvratni konzumerizam, isto vrijedi za Call of Duty, za Destiny, itd. itd.Ako želite da imamo svi VIŠE i BOLJE pričajte novčanikom, a ne ovdje.IMO IMO IMO IMO IMO.Get it ?