https://youtu.be/_gEHZmWn_hg

Koji su mi samo osmijeh navukli na lice. 

Beretta je najjača

Ovo je moralo biti bolje. Vjerojatno su i interna testiranja ukazala da igra ipak neće biti sjajna, pa stoga ni ne čudi odluka da će igra tako brzo doći i na PC. Što Remedy izdaje više igara, to je sve očitije da nikad neće reproducirati uspjeh Max Paynea. Postali su Rare broj dva za Microsoft. Samo se nadam da neće završiti i kao Lionhead. Šteta, ali treba ih svakako pohvaliti zbog zanimljivog i inovativnog miješanja dva medija (igre i TV serije).

Ali opet, ovo je jednostavno jedna od onih tipova igara koje što više čitam recenzije, sve je očiglednije da se treba u nju ući sam čistog uma.

Doslovno ovako idu recenzije: 9,9,9,9,8,9,8,4,4,7,9,9,8... Skroz polarizirajuće.
Onda gledam neke recenzije od poznatih novinarskih kuća, skoro sve pohvale i bum 6-ica.

Solide mani se ocjena i odigraj kada budeš u prilici za najbolji sud. Previše se postalo opterećeno ocjenama i ne podilazi masama...

Zero Remedy je indie studio. Ne moze zavrsit ko lionhead. Moze zatvorit studio ako propadnu sami. MS tu nema nista. Oni su sklopili deal i ulozili u njih. Ako ovi naprave sranje MS je izgubio lovu i to je to. I onda odustat od njih pa nek samo izdaju ili traze novog publishera.

Ali opet, ovo je jednostavno jedna od onih tipova igara koje što više čitam recenzije, sve je očiglednije da se treba u nju ući sam čistog uma.

Doslovno ovako idu recenzije: 9,9,9,9,8,9,8,4,4,7,9,9,8... Skroz polarizirajuće.
Onda gledam neke recenzije od poznatih novinarskih kuća, skoro sve pohvale i bum 6-ica.
GiantBomb nije nepoznat, jel. Nije Jeff Gertsman bilo ko. Vostalom, nije ni strogi Gamekult nastronjen. Dao je 6.

Vostalom, fućkaš ocene. Čoveče, kupio sam The Order Collector's Edition i uživao u igri. :

Pa nije, nisam ni rekao da su random ocjene.

Samo kažem da su polarizirajuće, ništa više. Usvakom slučaju, srećom izlazi na PC pa možda jednog dana i sam procijenim.

Dobro kažete ti i maverick, najbolje nabaviti i odigrati.

ali treba ih svakako pohvaliti zbog zanimljivog i inovativnog miješanja dva medija (igre i TV serije).
nit je inovativno nit pohvalno jer po nekim recenzijama igra traje oko 9 sati sa 5(ako se ne varam) tih TV epizoda po pola sata koje su po vecini B produkcijski snimljene i vecina ih je dosadna,a skipanjem gubis ogromne kolicine price, da su to skroz odbacili i dali jos gameplaya vjerujem da bi i bolje prosla iako vjerujem da je igra dobra,i tu dolazimo do Ordera kojeg su pokopali jer traje 6 sati,a bez ovih serija navodno tolko traje i QB.

Pa nije, nisam ni rekao da su random ocjene.

Samo kažem da su polarizirajuće, ništa više. Usvakom slučaju, srećom izlazi na PC pa možda jednog dana i sam procijenim.

Dobro kažete ti i maverick, najbolje nabaviti i odigrati.
tocno to se desilo i Beyond Two Souls-u,zato kak i velis,treba odigrat i sam prosudi jer danas vjerovat revieowima ne vrijedi nista.

Realno Order je average igra.
Ja je nisam ni prošao, a igra traje 6 sati.

A ja sam čitao da traje između 10-12h, zavisno od težine. Ako ima, koliko, 4-5 epizoda po 20 minuta, to je opet 9h čistog gameplaya. Što je za jednu akcijsku igru sasvim dobro.

A ako išta ide u ruku QB kad već poredimo sa Orderom je da nema monotonih okretanja predmeta u rukama i divljenja teksturama istih  .

Nije average, sasvim solidna sa potencijalom da bude odlicna u nastavku koji nece bit zbog ocjena.

Da si odigrao do kraja vidio bi i zasto

odlican je Order,treba ga odigrat decki.

nastavku koji nece bit zbog ocjena.
bude nastavka garant jer se dobro prodal,vise puta su na twiteru izjavili da vjerojatno bude nastavka.

Nije average, sasvim solidna sa potencijalom da bude odlicna u nastavku koji nece bit zbog ocjena.

Da si odigrao do kraja vidio bi i zasto
Budem pokušao drugi put
Baš zbog ocjena ima veliki potencijal.

Misliš ono kad se

Bori protiv vuka dva puta sa istim setom animacija 
I kad ne daju ni da skipaš animacije da produže umjetno igru i kad te sile da hodaš 

Moooožda odigram, ali naspram drugih igara, zadnja rupa na sviralu (imo).

#solidnemapojma

Opet hejtas bezveze a nisi igrao :/ svaku igru mozes prezentirat lose. Iskustvo, svijet, atmosfera, voice acting, rezija...uz sve probleme pa zato nije vrhunska, ali je solidna.

I until dawn je qte fest. Mozemo se sad sprdat satima sa qte ali sama igra je vrhunska.

I beyond se mozemo sprdat sa gameplayom pa je igretina.

#solidahideokojimagame

Bogat bjez od ordera. Igrao i zažalio. Mogao to vrijeme potrošiti na nesta konstruktivno...

Misliš ono kad se

Bori protiv vuka dva puta sa istim setom animacija 
I kad ne daju ni da skipaš animacije da produže umjetno igru i kad te sile da hodaš 

Moooožda odigram, ali naspram drugih igara, zadnja rupa na sviralu (imo).
Baš to...mogu odigrati, ali ako ne odigram: