Btw lv 18 sam na nightmare i mogu na "what pride.." misiju.
Imam sasvim dobar gear i odlican party.
Kako ide skaliranje bosseva na te zadnje 2 misije , jel se moze rjesiti sa lv 18 ili su bosevi preko 20 i hoce li to biti problem ?
Da rokam ili dignem jos level ?
Iako sa Rouge archer tempest i Viv KE gazim sve zivo
Možeš rokati bez problema, mislim da ne bi trebao imati problema. Očekuj da boss bude najveći recommended level za misiju (ako se sjećam to bi trebao biti lvl 19).
Usput, baš sam neki dan završio svoj prvi prelazak igre i to na nightmare težini. Fantastična igra u kojoj sam guštao nekoliko mjeseci bez obzira što sam je igrao na inferornijoj konzoli. Nightmare težina je prilično izazovna... sve do dolaska u Skyhold, odnosno specijalizacije u naj OP klasu u igri knight enchantera. Nakon specijalizacije i par odlazaka u Crestwood (da eksplojterska sam pi*ka) igra postaje čisti hack n slash.
Kao i većina, malo sam razočaran završnom misijom, jer smatram da je antiklimaktična u usporedbi s prethodnom, a i bossovi su bili prilično lagani (no možda sam s lvl 22 max nabrijanom ekipom bio overleveliran). Ostalo mi je riješiti jedino onaj pathfinder trofej koji mi je, naravno, zglitchao i nova platina je tu. Nakon toga odmor, bar dok ne izađe bundle story dlc-ova. 8)
Podsjetnik za članove librarya da je igra dostupna za dugotrajniju posudbu. :