Svaka čast na ovako detaljnim first hand informacijama :.
A što se tiče combat-a, malo sam u glavi si posložio kako bi to išlo. A težina po tebi je dobro pogođena, ili je prelagana?
Napisao sam post prije nego sam vidjeo onaj tvoj link na Advanced Combat.
Tamo je bolje objasnjeno sto se moze, od ovog mog amaterskog pojasnjenja.
Budem definitivno pogledao taj guide jos koji puta i isprobao u igri.
Ne bih rekao da je prelagana. Mozda zato sto je sve prvi puta teze, dok ne pohvatas konce ili dok ti malo level ne poraste.
Kad sam zavrsio demo ekipa mi je bila lvl30. Na pocetku sam se mucio s obicnim mobovima (neki psi), dok sad pred kraj su padali nakon 3-4 udarca.
Po noci se situacija mijenja.
Preko dana dropaju 4 vojnika iz letjelice. Po noci 10 vojnika. Te mislim da su jaci (ili mi se to ucinilo zbog brojnosti).
gotovo mi se sve svida osim to da se mora drzat tipka da se napada automatski
volim manualno napadat u igrama, stvar preference al
isto jedno pitanje, ako se summona kad ti je hp na 0 kak onda to funkcionira?
mislim doslovno samo da nebi umro mehanika ili?
Lik u videu od Solida je bolje objasnio. U biti mozes mashati kvadrat ili ga samo drzati, dode ti na isto.
I tamo je dobro prikazano kako djeluje napad ovisno o oruzju koje je odabrano.
Kad ti padne HP na nula dodes do "rezerve" koja se trosi, te ako u tom vremenu ne popijes napitak ili te netko ne zalijeci vjerojatno je Game Over. Moram to jos istestirati.
Ocekivao sam FF, a ne Bolta koji se umori na 100 metara. U nadi da cu vidjeti Versus Stellu i sami koncept iz 2007 ili koje vec, ali sudeci po ovom Chakyevom opisu, nista me nije zaintrigiralo. A i sa Bahamutom je vec dosta. Je da se radi o badass summonu, ali nakon toliko repetivnih ponavljanja vec mi je dojadio. Vratite Edena!
Nisam siguran da ce Bahamut biti summon, bar mi nije tako izgledalo u demu.
Da ovo s sprintom je prilicno nervirajuce. Mozda se Chocobosi ne budu umarali. Vjerujem da ce se moci vozikati i auto. Ili bar da bude fast travel izmedu postaja i sl.
Demo se ne moze share playati?