9 strana u 2 sata na Last of Us temi pokazuje da je Final Fantasy serijal pao u prosjecnost i ispod prosjecnost u nekim segmentima i vrlo vrlo je daleko od vrha scene. A nekada su nove igre ovog serijala bile ocekivane ko novi mesija.
Na izlasku Witchera 3 bila je opsta ludnica a ovdje grobna tisina. Ne mogu suditi jer ne igram ali po vidjenom na youtubu ja licno zaobilazim u sirokom luku.
Mislim da ekipa ovdje ne spamma jer nitko ne želi spoilati gušt drugome u otkrivanju svijeta, priče, glazbe i svih sitnica što FF čine FF. Da se razumijemo ja sam Fan TLOU-a ali nema smisla raspravljati o nečemu što je tek najavljeno i daleko od izlaska, dakako ne toliko dugo kao FFXV (Versus za one koji se još sjećaju). Ali slažem se da se ovdje ne osjeti toliki hype kao recimo na Neogafu. Sjećam se kada su informacije o igri curile kao kroz kapaljku sve do trena dok Kotaku nije odlučio plasirati patku o tome kako je Versus vaporware koji nikada neće vidjeti svjetlo dana te da je igra otkazana.
Motomu Toriyama kako i sam sqenix su napravili veliku štetu FF imenu sa čitavom Lightning trilogijom....
Sent from my iPhone using Tapatalk