Igral nekih 5 sati i kao osoba koja je odigrala samo FFX moram reci da sam za sad zadovoljan.
Igra nije open world, vise je ko recimo MGS V sto se tice otvorenosti, ali sa vise sadrzaja, nije nesto previse nakrcana mapa, ali nije ni pusto, side misije su za sad dobre, ima monster huntinga(naletel na nekog samuraja lvl52 i satral mi cijelu ekipu u dva poteza), ima klasicnih fetch questova i skupljanja ingredientsa za kuhanje, to je sve kaj sam za sad uspel polovit.
Vizualno izgleda pooprilicno jebeno, par bugova(malo zescih), osvjetljenje je prekrasno i na momente igra izgleda fotorealisticno, a na momente prosjecno, ali sveukupno zadovoljava danasnji standard.
E sad muzika je meni osobno hit and miss, po meni ovo je bas za fanove japanskog pop rocka nekog koji meni ne pase, ali zato dok pocne orekestralna muzika sva cula uzivaju.
Fajt je spektakularan, brz i dinamican, drzanje O daje kombo i fakat je jebeno, a tiskanje je hit po hit i isto izgleda predobro, usred komba se moze switchat oruzje i samo nastavit rokat bez ikakvog prekida, warp je cudo od skilla i najcesce sam ga koristil, jos nisam skroz sve pohvatal, ali cini mi se da je fajt puno dublje razradjen. E sad dolazim do poprilicnog problema, a to je kamera koja je tokom fajta precesto izgubljena i leti po ekranu ili zapne iza grma ili stijene i sjebe sve, jedini nacin da se to sprijeci je da se ne koristi lock, u uskim prostorima je jos gore nazalost nije neigrivo, ali smeta dosta.
Sve u svemu ja zadovoljan, atmosfera je zakon, ekipa konstantno prica medjusobno i bas su kul likovi. Pricu ne cu komentirat jer nisam prakticki nist jos videl.