Prosao sinoc Lab X18. Totalno zaboravio na onu grdosiju koja cuva drugu sifru za Level 2. I bolje, jer sam se podsjetio na jos dvije stvari:

1. Grenade launcher modul se moze instalirati na AK74. Nakon sto je instaliran pritiskom na tipku se mijenja fire mode i mozes ispaljivati granate
  2. Drzeci jednu tipku radi se instant weapon drop sa svim attachmentima i municijom u oruzju

Tocka 2 je i razlog zasto moram natrag, jer mi je ostao scope za AK 74 na podu 😭

ali ok, ostali su samo ovi gadovi dolje: https://stalker.fandom.com/wiki/Poltergeist

Zona me i dalje odusevljava kao RDR2 svijet i nasumicnost u njemu. Na jedno podrucje sam se vracao nekoliko puta i nakon bandita, bloodsuckera, snorkova i slijepih pasa, ovo podrucje je sada prepuno mutiranih stakora. Ali zaista ih je mnogo, cijeli swarm, hrane se svim tim nabrojanim lesevima i nakotilo ih se tonu! Ne kuzim kako su 2007. ovo postigli, da djeluje tako uvjerljivo, prirodno i raznoliko

Vratio sam se po scope, ovo je aftermath svega 😃

14 dana kasnije

Kakva razlika izmedu Clear Sky i SOC eeej! Totalno drugaciji feel pucanja, kretnji i ciljanja. Sve je smooth, bolje i responzivnije

6 mjeseci kasnije
7 mjeseci kasnije
5 dana kasnije
25 dana kasnije
2 mjeseci kasnije

Stalker - Yantar lokacija u Unreal 5 engineu

5 mjeseci kasnije

chono Mogao bi probati možda da vidim kako izgleda (a vidim fenomenalno) ali toliko sam se izigrao svega već. Radiophobia 3 je dobro skinula SoC isto ali je prilično težak gunplay.