chono7
Pa uspio sam upogonit mod, bilo je potrebno malo debugiranja i kopanja po x-ray logovima, ispada da su neki fajlovi imali ruska imena sto bi vjv. bilo i ok da je ruska verzija windowsa, ovako sam morao promijeniti imena jer je u logovima bila greška da ne može naći fajlove tj. one fajlove koji su imali čirlicu u imenu windowsi su promijenili u znak ? , al kad sam to rijesio igra se startala, evo i par screenova odmah s pocetka igre :
Nadam se da mod neće propast :/ jer modeli su next level u usporedbi s vanila verzijom, stavljat ću slike kako budem nalazio nove modele oruzja, jel po ovome što sam vidio tko god da je importao modele i animacije zna što radi.
Pročitao sam na ruskom forumu odakle sam skinuo ovaj mod da je jedan od dev-ova je pokusao mod "komercijalizirati" pa je doslo do raspada sistema xD
Update 1: Bogami i Anomaly mod s ovim EFT Reshade presetom izgleda brutalno dobro, morao sam smanjit rezoluciju slika s 2160p -->1440p , javljao mi je forum HTTP 400 gresku da je file prevelik...