StarFox_N Nikada nije dobro kada se otkaže neki novi IP. Posebno kada ima potencijala.Mislim da igre prodaju konzole i MS-u ( naravno i svima drugima ) bi fokus trebao biti na izdavanju novih dobrih igara koje će privući kupce.U isto sam vrijeme imao PS2 i prvi Xbox kojega sam prodao iako je bio superiorniji. Samo zato jer su mi najdraži serijali bili na PS2.Mislim da je šteta što su otkazali Scalebound. Činilo mi se zanimljivo.
resident_evil Totalno razočaran :( Scalebound je bila jedna od igara zašto sam kupio X1 slim. Sad kad malo gledam pa šta uopće izlazi za tu konzolu u 2017!?
viper89 Totalno razočaran :( Scalebound je bila jedna od igara zašto sam kupio X1 slim. Sad kad malo gledam pa šta uopće izlazi za tu konzolu u 2017!?Xbox 360 emulator
veigue Sad zabrij da je ovo samo navlakuša i da igra izađe samo na Škorpionu.*fingrz krosd*I nakon toga vidimo Silent Hills. I novi Zone of the Enders. I onda svizac zamota čokoladu u omot i kaže da će zima ranije završiti.
fensisuperstar Sad zabrij da je ovo samo navlakuša i da igra izađe samo na Škorpionu.*fingrz krosd*I nakon toga vidimo Silent Hills. I novi Zone of the Enders. I onda svizac zamota čokoladu u omot i kaže da će zima ranije završiti.Lol to sam baš razmisljao prije. Zamisli da onak strolaju žešće i igra actually izadje. To bi bio instawin
member Bilo bi odlično da umre u miru kao što je i trebala pije 6 godina. Budimo realni ni tad nije to izgledalo bog zna šta zanimljivo, dosta random i nabacano. Bili smo više uzbuđeni radi Platinum Games pedigrea nego same igre.
Sorcerer member PlatinumGames je izjavio da bi voljeli opet raditi na Scalebound https://www.videogameschronicle.com/news/platinum-says-it-wants-to-talk-to-xbox-about-scalebound-phil-lets-do-it/
fensisuperstar member pa i je ili nije. Ali realno sa današnjim techom i dobrim engineom ovo vi moglo biti bomba Ali fakat kakav si ti to @Sorcerer kad radis raise dead na mrtvu temu iz 2017. :-p