Mene uvjerljivo najviše nervira to da ako igra koju imaš instaliranu na Hardu ispadne iz rotacije i upadne u library, ne možeš do nje ako nisi spojen na net. I onda hoćeš igrati "offline igru #17" kad ti ne radi net, ali đoka...ne možeš...iako ti se smješka sa harda...
Pa kolko ja znam može se u settingsu stavit da ništa ti ne upadne u library, tj. sve živo ti pokazuje na home screen-u! Probaj možda ti riješi taj problem :
Nisam znao, pogledat ću.
Ali i to je nek polovno rješenje, sad imaš gusjenicu od deset metara za navigaciju, jer kad mi se tu poslože sva ona fantastična remek djela koje sam dobio uz PS+ i igrao do besvijesti, istrošit će mi se baterija na kontroleru dok dođem do željene igre.
Realno, navigacija po meniu je dovoljno brza, tak da je dovoljno par sekundi da nađeš ono što želiš. Pa, sa tim komentarom malo pretjeruješ ;)
A ovi "social" updateovi i mene nerviraju, nisam tip koji satima visi po fejsu i živi od lajkova i objava i ulazi u 300 grupa, tak da mi i ovi komjunitiji nisu niš posebno vrijedno spomena. Eventi mi ne trebaju, ko ni ona posebna ikona za Plus.
Nažalost, današnje generacije nemogu bez toga, pa haj, nek se djeca vesele.
Upload na youtube će nekad dobro doć, PNG format je najveći plus. Trophy screenshotovi isključeni.