Ne bi me čudilo da uskoro odluče i stati na kraj ovim našim grupnih sherovima i ograniče broj konzola na kojima možeš aktivirati account, to bi mogao biti update 3.50.
Nikad ne znas, mozda su vec i stavili. Ni zadnji put nisu davali nikakvu izjavu.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Dobro, ono sa fantomima je tehnički siva zona, iskorištavanje rupe u zakonu jer PC deaktivacije nisu zamišljene za ono što smo mi koristili.
Ovo sada je ipak feature, možeš odnijeti account u prijatelja pa skupljati trofeje ili dati prijatelju da isproba igru. Tako da će ipak to morati pojasniti tipa "account možete postaviti za primarni samo x puta na različitim konzolama" (2-3 ako promijeniš konzolu ili ti se pokvari) i to ono putem deaktivacije jednom svakih 6 mjeseci. tako da ako staviš na svoju konzolu primarni, moraš deaktivirati i aktivirati na drugoj konzoli, ali onda 6 mjeseci nema promjena. A svi ostali slučajevi nošenja kod prijatelja mogu samo kao sekundarni.
Sigurno im PR može pronaći način da to opravda "zbog sigurnosti accounta" "da ne dođe do neovlaštenih upada (tipa Pugynho)" itd.
Ja sam siguran da će doći do ovoga, možda ne sada, ali u roku 12-24 mjeseca sigurno.