Realno ekipa nemate se što ljutiti na sony ukoliko to ukine.

Koliko sam ja skuzio ovaj razgovor, tko zna kako je dosao on do tih fantom tako do to nema veze s ovim.

cudno.
da je do updejta odmah bi se svima zakljucalo.
ne znam ovaj support generic odgovor zvuci..sigurno nece reci "da mozete bez problema igrati "ilegal" igre ".. svakakvih razgovora sam citao na tim supportima i svasta pricaju.. jedan lik nije ni znao sto je aktivacija lol

4 dana kasnije

Update sam napravio isti dan kad je izasao 27.03. ako se ne varam.
Nakon toga je mali malo igrao Driveclub.
Nakon ovih vijesti o zakljucanim fantomima isao sam provjeriti Destiny USA (jedini fantom koji imam).
Evo bas sam ga pokrenuo i radi.

PS+ mi je hrvatski. Dijelim ga s jednim frendom i mislim da je njemu primary aktiviran PS+.
Provjerio je i on svoje fantome jos jucer, te je jucer radio FW update. Isto mu rade fantomi.

Evo jutros gledam i moja dva fantoma koja sam imao su zaključana, tako da svi čemo doči na red za gašenje  :(

Meni fantomi zaključani od jučer. :-(
Hvala Sony, na poklonu za Uskrs! :@

Evo jutros gledam i moja dva fantoma koja sam imao su zaključana, tako da svi čemo doči na red za gašenje  :(
Meni fantomi zaključani od jučer. :-(
Hvala Sony, na poklonu za Uskrs! :@
:(

Kad ste kupili igre?

Čisto me zanima da vidimo da li to dolazi svima randomly ili je vezano uz nekakve datume,jer siguran sam da nejdu ručno zaključavat svima fantome. Tako da je IMO veća vjerovatnost da je vezano uz nešto drugo (možda).

Nije , buduci da nema nikakav trigger u OSu ocito imaju nekakvu "potragu" xD kad te nadju lock i to je to.
Meni su se zakljucale igre stare preko pol godine i 10 dana stare.

Ekipa, izgleda da je sve više zaključanih fantoma. Ajde se nemojmo više čuditi nego krenimo nešto smislit. Ekipa koja prati strane forume, ima kakvih rješenja/ideja?

Nije , buduci da nema nikakav trigger u OSu ocito imaju nekakvu "potragu" xD kad te nadju lock i to je to.
Meni su se zakljucale igre stare preko pol godine i 10 dana stare.
Mislio sam da ima nekakve veze s datumima,ali sad kad gledam ocito je da nema. Cudno mi je samo sto tako rucno gledaju,to ce im trebat ohoho da pogledaju sve.

Ekipa, izgleda da je sve više zaključanih fantoma. Ajde se nemojmo više čuditi nego krenimo nešto smislit. Ekipa koja prati strane forume, ima kakvih rješenja/ideja?
Treba vidjeti koja je situacija s novim fantomima,da li je isprobano tako?

4 dana kasnije

Tek sad skuzim da su dodali full game download u download listi ? To je dodano u ovom zadnjem updejtu ?
Npr skinemo prvih 5 gb i nema vise da se mora skidat ostalih recimo 15 gb (do sad je bilo options na ikonu igre i tamo se provjeri status) vec se moze pauzirati u download listi ?

Ja sam to primjetio samo u Planetsideu. Jeli moze netko potvrdit da je i kod drugih igara tako?

Mislim da je meni bilo tako i kada sam skidao FC4.
Prvo je pokazalo 5 i nešto GB pa kada se to skinulo onda je pokazalo 30 i nešto u manageru.

Ja sam to primjetio samo u Planetsideu. Jeli moze netko potvrdit da je i kod drugih igara tako?
Mogu potvrditi da je i na infamousu tako.
Dakle mozes pauzirat i ostatak igre nakon sto skines onih pocetnih.
Ako odaberes delete na listi to je isto kao da oznacis na ikonu i delete.

Doslo u novom updejtu,pisao sam o tome na rebootu.

someone, neki od nas ne prate više toliko reboot, pa onda možeš to i ovdje napisat

Nisam bio clan tu u to vrijeme jbg,ali spomenuo sam to tamo jer mi se cinilo da je proslo ispod radara za vecinu ljudi.

6 dana kasnije

Dostupan je OFW 2.51, zasad opcionalno.

http://www.videogamer.com/news/ps4_firmware_update_2_51_available_to_download_now.html