Jel netko izgubio fantome nakon ovog update-a,vidim da hrpa ljudi ima probleme s tim.Evo ja stavio u drugi topic da sam ja izgubio fantome. Ne znam bih li rekao da mi je drago ili zao sto nisam samo ja...
Moji svi rade normalno, za sada...
PlayStation 4 Firmware ažuriranja & rasprave
Samo si napravio update i ništa više nisi podešavao ili pokušavao ?
Sent from my GT-I9505 using Xparent Skyblue Tapatalk 2
Samo si napravio update i ništa više nisi podešavao ili pokušavao ?Update je napravljen automatski prije 5-6 dana, igre su se zakljucale jutros. Nista neobicno nisam radio, cak ih nisam niti igrao vec mjesecima, a kamoli ulazio u te usere.
Konzola je radila cijelu noc jer skidam MLB, kad sam se probudio --- lokoti.
Samo si napravio update i ništa više nisi podešavao ili pokušavao ?Također imam isti problem, skinuo update, instalirao, ništa drugo nisam dirao kad odjednom dva fantomska slota zaključana.
Jel vam main acc PS+ na kojem igrate te sve fantome?
Jel vam main acc PS+ na kojem igrate te sve fantome?Nemam PS+
Jel vam main acc PS+ na kojem igrate te sve fantome?Meni da.
Meni nije,al neam pojma koji k... je ovo sada.
Izgubit cu sve igre ako se zakljucaju :(
Ja ne mogu dokucit do cega bi to bilo, al mozemo se svi sloziti da se to desilo tocno prilikom updatea? Ne sat, dan, dva tri poslije..?
Ma evo Bistrić kaže jutros mu se to desilo...
I Nibu me pitao bas sto se dogadja i njemu su se zakljucale igre koji dan nakon updejta.
Vidim i Pravedniku isto na rebootu.
Bistricu danas koliko sam skuzio.
Mozda je longshot ali jel bi mozda imalo veze sa suspend/resume ako je netko od vas to probavao , mozda konzola radi nesto "cudno" sa provjerom usera dok je suspendirana aplikacija ?
I Nibu me pitao bas sto se dogadja i njemu su se zakljucale igre koji dan nakon updejta.Nikad nisam radio suspend resume. Niti ista drugo, konzolu samo palim, igram i gasim. Stovise, konzola je cijelu noc radila jer skidam igru. Kad sam isao spavati sve je bilo ok, jutros lokoti...
Vidim i Pravedniku isto na rebootu.
Bistricu danas koliko sam skuzio.
Mozda je longshot ali jel bi mozda imalo veze sa suspend/resume ako je netko od vas to probavao , mozda konzola radi nesto "cudno" sa provjerom usera dok je suspendirana aplikacija ?
Ja mislio da vam je to bas na updateu bilo. Ako nije tako, onda je lako moguce da i ja (i svi ostali) danas dojdem doma i najdem sve pod lokotom
Stvarno ne znam sto bi u updateu od novih stvari moglo poremetiti. Vrlo vjerojatnonje da se nenajavljeno pokusavaju obracunati s GS-om...
Sent from Tapatalk.
Citam na CAG-u da su kontaktirali Sony,ovo sto se dogadja je doslo sa updateom(provjera licenci.)
Kome nije lockano,biti ce...
Ja sam offline,imam hrpu fantoma a to su 80% igre za djecu.
Ne kuzim bas pa bilo bi odmah svima nakon update nece valjda sad jedan po jedan acc provjeravat.
Jos da nam je znat kaj bu s buducim fantomima,dal bu ista stvar?
eo prepiska nekog lika,bilo je na spanjolskom pa je prevedeno
Rafael My name is Rafael how may i assist you today?
You Rafael
You you speak in spanish?
Rafael
You we speak in spanish?
Rafael, how can i help you?
You are you? look, I have a question, some games on my account appear locked, they are digital games, do you know what is happening.
Rafael thanks for asking, to help you farther, and solve the problem and revise your account, please give me you Online ID or Sign in ID of your account
You, I forgot to mention that this happened after firmware 2.50 update was installed
You I would really want to know is why it did that
You
Rafael chance the accounts that were used that have games from digital sales from the internet? (my guess is the mass ebay sells)
You of the accounts that are locked are games that are digital games that I bought over the internet.
Rafael understand, what I know is that those types of sale are illegal and the last update has patched some of the ways to sell these games. if you can't regain access of your accounts, its not possible to regain your games.
You perfect... but what is rare that there are people that don't have this issue and some that do
You's why I don't understand
You you explain?
Rafael I've said, the major forms of buying these games have patched for everyone, for now some people have access but soon they'll lose access.
You, thanks very much
Last lines seems like the general is there anything I can assist you with they usually do.
Pa sta nije fenix rekao da je isprobao i da fantomi rade nakon update.
I moji jos uvijek rade
Ha rade i meni zasad no vis kaj rafael veli.pi*da im materina