PS2MASTER, ti si upravo dokazao da si isti kao prosječni čitatelj domaćih clickbait portala. Dopustit ćeš mi usporedbu, pošto si naš portal stavio u isti koš s takvima. A zašto? Članak nisi ni otvorio lol. Evo citata iz članka:
Ipak, nije sve tako crno. This War of Mine je prilično dobra strategija, iako depresivna i relativno teška za igranje drži prosjek ocjena od 80 na Metacriticu. Day of the Tentacle je istoimeni remaster igre iz 1993. godine, a radi se o iznimno zabavnoj point-and-click avanturi koju vrijeme, za razliku od nekih drugih igara, ipak nije pregazilo.
This War of Mine je jedna od najdepresivnijih igara koje sam igrao, takvom sam ju i opisao u članku i učinilo mi se zgodnim napraviti takvu igru riječima u naslovu pošto se radi o igri koja predvodi ponudu. Naravno, ti si fanbojski sve to izokrenuo kako tebi paše, što znači da je naslov odličan. A ja ču svoje članke pisat kako ja želim, unosit ču sebe unutra koliko ja želim, jer ako već trošim svoje slobodno vrijeme na ovo onda barem neka to bude kako je meni draže/zabavnije. Da budem robot to me ne zanima, a ako želiš robotski portal bez duše i samo s činjenicama onda traži na nekom drugom mjestu. Btw, kako je već Maks napisao, ovo je community portal, odnosno NAŠ JE, tako da ste svi pozvani sudjelovat u njegovom radu.
A ako ćemo o činjenicama, idemo izvaditi sve mjesečne ponude od 2011. na ovamo. Promatrat ćemo isključivo cijene igara i vidit ćeš da je ponuda po kvaliteti (gledajući isključivo cijene, ocjene i druge ne-emocionalne parametre) u padu. Dokaži suprotno.
Ako želite i dalje o naslovima i stilu pisanja, slobodno možemo razdvojit komentare u posebnu temu pa to raspravit kako treba