Uživaj! Pretpostavljam da ti je dvojka bolja kao većini?
Završio igru jučer, odigrao na 2. climaxu. Još jedno remek-djelo Platinum Gamesa!
Reklo bi se da jest nešto bolja od jedinice, a također i lakša. Možda nema baš jednak "wow" efekt kao original budući da dvojka nije neki radikalni odmak, ali uspjeva pružati barem jednak gušt u prelaženju. Sama igra je nešto kraća u odnosu na prethodnu, no to i nije neki minus. Priča mi je u ovom nastavku bolja i vuče na ono "samo još jedno poglavlje" te je teško stoga prekinuti igranje. Akcija je odlična kao i prije s dodatkom "Umbran Climaxa", a i nova oružja su fantastična. Osobni odabir mi je bio: A set: motorne pile na rukama i bič na nogama; B set: luk i strijela na rukama i mačevi na nogama. Dizajn nivoa je također izvrstan i vuče na nintendovsku maštovitost pri kreaciji, baš kao i original. Upravljanje je besprijekorno, a igrao sam na Wii U GamePadu iako čitam da se preporučuje Pro Controller.
Uglavnom, Bayonetta 2 je vrh akcijske ponude baš poput jedinice, pa se nadam da će se ostvariti Kamiyina želja za trećim nastavkom.
Rezultati prvog prolaza