Ako se ne varam ti si na rebootu rekao da si ulapao oko 100 sati na prvoj Bayonetti? Ako jesi onda si stvarno ogroman fan :)
Lijepo si sve rekao za dvojku i kad biš igrao doživljaj bi ti bio pet puta bolji! Dvojka je svemu bolja od jedinice i ako budeš u prilici nabavi konzolu, jer pored Baye ima još odličnih ekskluziva. Znam iz prve ruke :)
Da taj sam... mjerac vremena staje na 99 ali definitivno u rasponu od 150-200h.
I meni se cini da je u svemu bolja, cak i Baya bolje izgleda. Ova kratka kosica joj bas super stoji.
Samo jedna stvar me malo iznenadila. Imao sam osjecaj kao da su ispucali najbolje trenutke kroz prvih nekoiliko chaptera. Mislim, Gommorah, pa Glamour pa Lumen (vizualno mi najdraza borba) a nakon toga je sve nekako postalo mirnije. Ne zelim reci manje epsko, ali, ruku na srce, prvi Lumen je definitivno bolji od zadnjeg. Ovo kazem samo kao promatrac pa mi je mozda dojam iskrivljen.
I ja sam u napasti pogledati igru na youtubeu, ali nekako uspijevam odoljeti. Možda ipak pogledam malo, koji sat-dva od početka.
Ma i ja sam tako u pocetku. Ponavljao si da necu i onda pokleknuo. Ako nemas problema sa igranjem vec spoilanih igrica (ja nemam, ocito ) odgledaj, ovo je i vizualno prekrasno iskustvo.
I btw, zna li netko pribliznu lokaciju Noatuna? Meni se cini da je negdje oko Rusije, ali ne znam?