Developer: Platinum Games
Publisher: Nintendo
Director(s) - Yusuke Hashimoto
Producer(s) - Atsushi Inaba, Hitoshi Yamagami
Designer(s) - Hirono Sato
Programmer(s) - Minota Kenshin
Artist(s) - Mari Shimazaki
(character design) - Yusuke Hashimoto
(monster design)
Writer(s) - Hideki Kamiya, Bingo Morihashi
Composer(s) - Masami Ueda, Naofumi Harada, Hiroshi Yamaguchi, Norihiko Hibino,Takahiro Izutani, Satoshi Igarashi, Hitomi Hurokawa,Takayasu Sodeoka, Rei Kondoh, Naoto Tanak
Platform(s)- Wii U, NS
Release date(s): -JP September 20, 2014-NA October 24, 2014-EU October 24, 2014-AUS October 25, 2014
Genre(s) - Action, hack and slash
Mode(s) - Single-player, multiplayer
http://bayonetta.wikia.com/wiki/Bayonetta_2
http://en.wikipedia.org/wiki/Bayonetta_2

Ja cu biti jedini koji ce komentirati.
Uzasna igra kao i prvi dio :)

Jel itko uopće ima Wii U ovdje na forumu ?

Ima Resident_evil (makar jos nije na forumu).

Fantasticna igra. Dovoljan razlog da se uzme WiiU.

Ja imam zato san i nalpisao da je uzasna igra

6 dana kasnije

Must-bay kad jednom nabavim Wii U, budući da je original bio izvrstan.

3 mjeseci kasnije

Najbolja igra za Wii U koju sam igrao (ako ne računam Wind Waker HD).

Bayonetta 2 je u svakom pogledu bolja od jedinice! Od bolje borbe, prekrasne grafike, lokacija, neprijatelja, priče ma svega. Da se razumijemo, i jedinica je super ali dvojka je baš real deal. Nisam mislio ali čak mi kratka kosa bolji stoji teti Bayonetti.

Meni je na normal trebalo 10 sati. Šteta šta je lakša od jedinice na toj težini (uopće nisam radio lizalice jer nisam znao kako xD). Planiram preći još jednom kad tad na hard sa Jeanne (otključa se nakon prvog prelaska).

Preporučujem igranje na pro controleru jer je puno lakše nego na Wii U game padu.

9/10 i jedan od najboljih naslova u 2014.

Preporučujem igranje na pro controleru jer je puno lakše nego na Wii U game padu.
Hajde ovo malo više pojasni.

Bio je čovjek i više nego jasan.

Ovo

Nije praktičnije od ovog

Pogotovo za hack&slash ovakvog kalibra.

Svakako mogu potvrditi da je pro controler puno bolja opcija jer sam provao oboje na Bayonetti 1.

Ipak još bi bilo bolje za ovako fast pace igru da su malo veće tipke na kontroleru ...

9 dana kasnije

Znam da "to nije to", ali mi vrag nije dao mira i odgledao sam cijelu igru. Da, da. kuzim, unistio sam si osjecaj iznenadenja pri prvog igranju, al ljudi, nemam para da kupujem konzolu radi jedne igre (dobro 2, ako brojimo Wonderful 101) pa mi zapravo nije zao. Dozivio sam sve kao svojevrsni film.

Ovako, igra se cini ful bolje izvedena od originala (ako je to moguce). Macevi na nogama su mi najdraze oruzje i vjerujem da bi uzivao igrajuci s njima.
Baya opet ima problema sa nekakvim misterioznim klincem koji mi je isao na zivce pa sam brze okretao dok je on pricao (iritantan glas i naglasak).
Sto se price tice, nije ovo FF ili Mass Effect, ali NAPOKON sve ima smisla. Necu u detalje, nebi bilo u redu.

Takoder, svida mi se sto je Baya kreirana sa vise ljudskosti. Nije vise onako cold & cool, pokazuje vise osjecaja a i u samom combatu je osjetljivija (ne mislim na gameplay segment). Izgubila je onaj osjecaj nedodirljivosti koja ju je pratila u 1. dijelu. Svaka cast za razvoj likova, platinumovci.
Takoder kompletna igra je prozeta osjecajem odanosti i prijateljstva, a kraj, ljudi moji... mami suze na oci!
Soundtrack je takoder maestralan, isto kao i u prvom dijelu i jako dobro prati scene borbe sa bossovima. Veliki plus, nisu razocarali!

Ovo je zapravo jedna od rijetkih igrica koje su me stvarno toliko zaintrigirale da bi podlegao pregledavanju na youtube-u, ali isplatilo se. Apsolutni masterpiece!   : :  :

Ako se ne varam ti si na rebootu rekao da si ulapao oko 100 sati na prvoj Bayonetti? Ako jesi onda si stvarno ogroman fan :)

Lijepo si sve rekao za dvojku i kad biš igrao doživljaj bi ti bio pet puta bolji! Dvojka je svemu bolja od jedinice i ako budeš u prilici nabavi konzolu, jer pored Baye ima još odličnih ekskluziva. Znam iz prve ruke :)

I ja sam u napasti pogledati igru na youtubeu, ali nekako uspijevam odoljeti. Možda ipak pogledam malo, koji sat-dva od početka.

Ako se ne varam ti si na rebootu rekao da si ulapao oko 100 sati na prvoj Bayonetti? Ako jesi onda si stvarno ogroman fan :)

Lijepo si sve rekao za dvojku i kad biš igrao doživljaj bi ti bio pet puta bolji! Dvojka je svemu bolja od jedinice i ako budeš u prilici nabavi konzolu, jer pored Baye ima još odličnih ekskluziva. Znam iz prve ruke :)
Da taj sam... mjerac vremena staje na 99 ali definitivno u rasponu od 150-200h.
I meni se cini da je u svemu bolja, cak i Baya bolje izgleda. Ova kratka kosica joj bas super stoji.

Samo jedna stvar me malo iznenadila. Imao sam osjecaj kao da su ispucali najbolje trenutke kroz  prvih nekoiliko chaptera. Mislim, Gommorah, pa Glamour pa Lumen (vizualno mi najdraza borba) a nakon toga je sve nekako postalo mirnije. Ne zelim reci manje epsko, ali, ruku na srce, prvi Lumen je definitivno bolji od zadnjeg. Ovo kazem samo kao promatrac pa mi je mozda dojam iskrivljen.

I ja sam u napasti pogledati igru na youtubeu, ali nekako uspijevam odoljeti. Možda ipak pogledam malo, koji sat-dva od početka.
Ma i ja sam tako u pocetku. Ponavljao si da necu i onda pokleknuo. Ako nemas problema sa igranjem vec spoilanih igrica (ja nemam, ocito ) odgledaj, ovo je i vizualno prekrasno iskustvo.

I btw, zna li netko pribliznu lokaciju Noatuna? Meni se cini da je negdje oko Rusije, ali ne znam?

Nisam stekao baš taj dojam da je sve ispucano na početku. Istina da je početak igre odličan ali kroz cijelu igru uvijek nešto novo i nikad nije dosadno. Bossova ima stvarno svakakvih vrsta.

Oduševila me staza u mechu pa kad se teta Baya pretvori u onu vodenu zmiju (ful mi je gušt bilo roniti). A još od jedinice mi je bio gušt trčati kad se pretvorim u panteru. Totalna uživancija!

Kako ti se dalo toliko igrati? Frend mi je prešao Rising barem 8 puta (dlce par puta) i igrao masu onih čelinđa, rekao je da je potrošio sigurno oko 60 sati. Ali ti si na sasvim drugom levelu jer ljudi ni RPG ne igraju toliko xD

Kako ti se dalo toliko igrati? Frend mi je prešao Rising barem 8 puta (dlce par puta) i igrao masu onih čelinđa, rekao je da je potrošio sigurno oko 60 sati. Ali ti si na sasvim drugom levelu jer ljudi ni RPG ne igraju toliko xD
Valjda zato sto sam hardcore fan. Pokusavao sam izbrusiti skill i sasvim mi je dobro islo dok nisam pogledao na YT sto ekipa radi na NSIC sa Gaze of Despair i bez Pulley's Butterfly pa sam izgledao ovako  .
Ali, vrijeme otislo, ne znam ni sam kako. Toliko sam uzivao da nisam ni pazio mjerac vremena.  8)

Sjetio sam se sada, u drugom dijelu je Witch Time aktivan i na NSIC. Kazu da neki neprijatelji nebi mogli biti ni porazeni da to nisu izmijenili. Jesi ti igrao? Kakav je Climax?

Imam i ja u Bayonetti oko 150 sati, a igrao sam ju par puta čak i nakon što sam osvojio sve ačivmente. Naravno, prošao sam igru i kao Jeanne.

Jao sada mi se opet igra Baya.
Mislim da sam i ja ulupao jedno 80-100 sati u jedinicu i moram reci da je dvojka meni iskreno bolja.
Presao sam jedinicu previse puta na PS3 i jos jednom na Wii U.
Steta sta sam save pobrisao sa trojke :(
Bas bi mogao malo dvojku nabacit.

godina kasnije

Dvije motorne pile na rukama i dva mača na nogama, nadasve paklena kombinacija. Hell yeah!

Trenutno na Chapteru XII.

Uživaj! Pretpostavljam da ti je dvojka bolja kao većini?