AbelKOsMos maverick Da Yakuza 0 je jebenica...sedmicu jos razmisljam dal da opalim na kompu ili soniju (vrv PC) Nadam se da ce ti se svideti dvojka, jeste to kao isto ali jebeno drugacije..svakako let us know.
maverick AbelKOsMos msilim da je framerate na base ps4 groblje kao i u kiwami 1/2 pa ako nemas pro (mislim da je tamo 60 fps, ako je) onda igraj na pc. jednostavno kad sam sa Zere presao na Kiwami i onih odvratnih 30- fps-a, popizdio sam. napucali glupu grafu i sjebali combat i framerate, bravo Sega! AbelKOsMos Nadam se da ce ti se svideti dvojka citao sam u zadnje vrijeme malo po netu o njoj i vidim rijeci hvale. moglo bi se lajkati.
AbelKOsMos maverick Izvini maverice ali ja imam peticu, molim te ne sputaj me na niske grane obicnih smrtnika...ja igram svoje ps4 igre na next genu 😆 Sad bez zezanja sedmica ima ps5 verziju ali modovi i kamera mod me vuku ka PC verziji. Dvojka je ljubav.... Plus
maverick AbelKOsMos na ps5 radi yakuza 7 ko sat, tu nemas brige. medjutim 7 nije problem jer je turn based pa moze biti i 20 fps-a ludi japanci hahaha. bas me zanima otkud taj lik u igri lol
Sanader Kikiller igra ima 5-6 biblijskih varijacija vragova različitih imena i veličina 🤣 Genijalno mi je što su igru napunili personama iz svih mogućih različitih mitologija.
foggy Ovaj topic je do jaja, dođem upit hvalospjeve i napalim se na igru svaki put. Zivila Persona i Killerov Satan.
maverick foggy a sta da ti ja kazem, takoreci juce zavrsio igru, a igra mi se ponovo. Fenomenalna igra u svakom pogledu i instant je osla u drustvo meni najdrazih ikada.
Kikiller Sanader Ma sve persone vuku te sotonske brije,pentagrami,đavli i lubanje.Drago mi je da su nastavili s tim 😃
master_x Pitanje svih pitanja,ili možda ne.Nekako mi težak prst,al sad je na ekšn !Al opet trenutno nemam 200h života za ovu igru 😛
foggy master_x Da postoji samo jedna igra koju mozes birat da odigras i toeto, bez problema bih ti preporucio ovu.
Zero master_x Al opet trenutno nemam 200h života za ovu igru 😛 Pored P5 ionako ne trebaš druge igre, koliko god to trajalo.
maverick master_x kao sto su momci rekli preporuka ko kuca. Nece ti trebati nikakvih 200h. Ako ne budes isao, kao ja, sve rjesavati u igri, mozes ju ispod 100h zavrsiti. Ako se odlucis uzeti, ucini sto i ja, a to je igraj polako, tjednima, mjesecima.
danko-b Eh, jedva cekam da je i ja zaigram, perona 4 sam igrao jos na ps2 i jedna od top 10 igra mi je, prosao sam i personu 3, ok mi je al ni u pola dobra ko cetvorka. Od ove igre ocekujem puno po Vasim komentarima. Ceka svoj red poslje dragon questa 11.