Predjena igra nakon 22 sata i ne znam,trenutno me emocije drmaju zesce i ocekival sam odlicnu igru,ali nisam ocekival meni osobno uz TLOU najbolju igru ikad.
Poboljsali su sve kaj se dalo poboljsat do te razine da je naprosto nevjerojatno kak se to sve izvodi,gameplay fluidan i bez greske,vizuali meni osobno najimpresivniji koje sam sa svojim prekrasnim ocima ikad videl,stvarno oduzima dah,ali ono u cemu igra briljira je zrelost price ili bolje receno ''odrastanje'' price kroz serijal koja je sa ovim nastavkom postala najbolja avantura ikad napravljena.
Gledali smo Drakea od zaigranog mladog avanturista kojemu je sve bilo zabavno i u svrhu adrenalina,kroz serijal je sazrijeval,ali tek se tu vidi da je postal ozbiljan i sredjen covjek koji ima obitelj,posao i normalan zivot,ali bez ijedne recenice i samo njegovim izrazima vidimo da iako je zadovoljan svojim zivotom nekaj fali i tu dolazi Sam,Nateov brat koji ga povlaci u ono za kaj Nate zivi i tu pocinje ova predivna prica o obitelji i prijateljstvu,ali i trenutku dok treba reci ''dosta''. Sve to se vidi i kroz sami gameplay i komentare likova kroz trajanje igre. Igra ima savrsen tempo i ovak treba izgledat svaka akcijska avantura,sa naglaskom na istrazivanje i otkrivanje raznih cudesa,a napucavanje je samo bonus i ni malo mi ne smeta kaj ga ima najmanje u serijalu jer ga ima taman i tocno kolko treba biti. Meni je ova prica jos emotivnija jer imam brata i sve bi napravil za njega i jos sam se jace mogel poistovjetit sa Nateom.
Set piece dijelovi su najbolji u serijalu i dugo mi budu ostali u sjecanju isto ko i neke scene koje su maestralne,tihe i mirne,a udaraju emocije 
Likovi su odlicno odradjeni i kod svake interakcije sa njima imal sam osjecaj ko da se radi o pravim ljudima,a odnos izmedju Elene i Natea je tolko prirodan da je to nevjerojatno 
Svaka cast cijeloj ekipi u ND-u i hvala im od srca za ovo remek djelo o kojem ce se pricat dugo vremena i koje je postavilo nove standarde.
Steta da je serijal gotov,ali bolje stati dok je red,ali ne trebamo biti zalosni jer imamo cetiri perfektne igre koje uvijek mozemo odigrati. Serijal koji budem pamtil zauvijek :)