Ajme ja sam ovu igru otkrio ovu zimu i odigrao sva tri nastavka,tj znao sam za nju ali nije mi se svidjala u pocetku u nakon ta tri nastavka s kojima sam bio odusevljen ja mislim da je ovo vrhunac.najbolja igra ikad mi je bio Last of us(nemojte me sad napadat)ali ovo je rusi nakon pola ure igranja.cudio sam se kako ste se svi zaljepili ali odnjelo i mene.da ne radim noc nebi stajo do jutra.nebi ni jeo....ovo meni ide prema najboljoj igri ikad...prica,grafika,ma sve...chapteri odusevljavaju,ja sam bas u ekstazi...kad ovo odigram mogu objesit jojstike o klin do zime hehe
Chapter 3 fenomenalan a onda dodje 4 jos jaci,pa 5...majko mila
Vjerovatno te zato toliko i nije odusevila trilogija, uvjeren sam da bis imao sasvim drugacije misljenje o trilogiji da si prvi dio igrao odmah po izlasku, naravno kao drugi i treci dio, ipak kad pogledas prvi dio je izasao jos 2007, drugi 2009....Bez obzira sto je na PS4 to sve ljepo skockano u 1080p i 60fps, nije to taj smek kada ti igru igras nakon 7 a pogotovo 9 godina nakon njenog izlaska.
A The Last of Us je "igra za sebe" , jedva cekam E3 i nadam se da cemo cuti nesto o drugom djelu.
Sto se U4 tice ja sam na 12-tom chapteru, igram po tri chaptera na dan, slab sam sa vremenom, valda cu naci vremena i preci je sada za vikend, posto je dosao i Doom, a vremena nigdje.