fedrowhatisgood Ovo je doslovno nevidjeno ikad, igdje na ovako kvalitetan nacin, istinski next-gen gameplay 8)Makar, vjerojatno ce olaksati igru kojoj ne bi nedostajalo jos malo dodatnog izbora tezine (ko nece ne mora) - iako je i u tome bolja od vecine.
gunner Drake ide uhvatiti ovoga s ledja, a ovaj odjednom iza njegovih ledja.. ))Poslano sa mog LG-D331 koristeći Tapatalk
gunner http://www.psu.com/news/29740/Uncharted-4s-opening-is-the-strongest-in-Naughty-Dogs-historyPoslano sa mog LG-D331 koristeći Tapatalk
KruxZhlajfa Prednaručen Special Edition! Hype is real! :BTW Tuhy primijetil sam da vam na stranici piše Uncharted 4: The Thief's End, nisam skužio dok nisam dobio mail potvrde
KruxZhlajfa Pa nije puno skuplje od obicne.Ima toga jos? ))Poslano sa mog LG-D331 koristeći TapatalkNe znam vjerojatno ima ih još. Ne piše koliko imaju na raspolaganju...
KruxZhlajfa Znaš kaj rado, al jednostavno nemam novca za to sad! Baš bi mi lepo stajao kipić uz Connora iz AC3 al kaj ću! Ako ništa većina stvari što je u Libertalia je i u Special editionu pa se veselim art book-u!
Tzereen Istina. Dobije se samo Drake, plus neke gluposti za multiplayer. Fakat je glupo da nisu stavili onaj Tripla Pack (seasons pass)
renda BTW Tuhy primijetil sam da vam na stranici piše Uncharted 4: The Thief's End, nisam skužio dok nisam dobio mail potvrde ocito je svoju toksicnost prenesel i na SD.
zontra Ja jos cekam da nesto vise kazu o Season Passu, ali ako se ne oglase, ja cu u sljedecih 10-tak dana prednaruciti Special Edition.