Ovo ce sigurno biti najbolji Uncharted.Ovo ce sigurno biti i najduzi uncharted i jedna od dugih SP igri opcenito.Uz vec 2 gameplay prikaza ovo je treci od 16min.Igra je predivna.Samo kad sam procitao Madagaskar znao sam sta mogu ocekivati.Art je jednostavno top,grafika u gameplayu nije nesto neviđeno koliko art i boje govore za sebe i tocno se vidi da su dusu dali u igru.I kao sta je Nexus rekao nema pop up-a,a majstori iz ND znaju sta stavit u prvi plan.Detalji su nevjerojatni.Ostaju tragovi kotaca,dzip se prlja,blato se hvata na kotace,kanta goriva odiza se pomice ljevo-desno ovisno kako se dzip krece.
Kada Drake uzme vinc iz dzipa,ovisno o kretnji i kutu premjesta ga iz ljeve u desnu ruku.Kada ga treba staviti na drvo,ta radnja nije samo "press x" nego "manualno" mora sa Drakeom oko drveta omotati i onda jos i preskociti.Brdo detalja a sve zacinjeno tako genijalnim dijalogom koji je skripta ali mogao bi 20 puta odigrati istu stvar koliko spontano zvuci.Te stvari ovako napisane mozda zvuce nebitno,ali sve to zamotano u jednu cjelinu upravo cine ovu igru drugacijom,upravo ce ova igra biti "jedna od onih igri" kao sta je Witcher 3,TLOU,MGS... i uopce ne sumnjam u 10/10 ocjenu.A za pola tih stvari netreba nikakav "stroj" da pokrene.. nego malo zabave,naravno talenta kojeg ND ima ali prije svega zelje i truda da napravis dobru igru radi svoga gusta i zadovoljstva a ne brojanja novca...sve se moze kad se hoce..i kad znas znanje
EDIT: Mislim da ce igra ic u 60 FPS-a.
Ovaj video se vrti u 60 i gameplay izgleda super fluidno
http://www.youtube.com/watch?v=FwpTgfZqbyI