maverick

Tako je. Tko nije igrao U4 na easy i sa lock-on aimom, ne zna kaj je akcija i spektakl.

Kad ja sa špagom uletim među petoricu kresnem blindfire dvojicu i onda trčim prema kameri, radim akrobacije i cijelo vrijeme pucam po ekipi.

Kakav Majkl Bej ljudi moji, tako se igra Uncharted.

wooddiebone pa realno protivnikova umjetna inteligencija ne napreduje bog zna koliko sa dizanjem tezine igre, vec protivnici postaju spuzve, a meni je to vise tidija nego izazov. Budala sam cak U4 presao na hard da si dokazem da je easy bolji.

Bolje uzivati u igri nego se frustrirati osrednjim combatom i losim difficulity sustavom. No opet nije tu ND sam, gotovo svi developeri nemaju pojma kako se radi izazovna igra vec samo dizu healthpool protivnika i stetu koju ti nanosi.

Ja igram na normalu pa su već na toj težini neprijatelji spužve za metke, zamišljam samo kako je zadnja težina. Nije mi Uncharted tip igre u kojoj ćemo brijati na realizam i paziti da te ne okrzne jedan ili dva metka.

Šta vam znači to da su neprijatelji spužve haha?

To znaci da se ne mijenja njihov AI, nisu "pametniji", vec samo mogu primiti vise metaka prije nego padnu. Kao spuzva su

Jedina spužva kod mog frenda Deadwalkera je to koliko njegov kronični deficit ukusa dobro upija loše igre.

A pravi se javio 😂 ti igras fortnite i cod kompa 🙈

weky postaje gore s godinama, I know. U vlastitu obranu, počeo sam igrati Fortnite na plejki, nisam odmah prvi ispao iz meča.

Čono Cod je institucija.
      Nemoj tako.

Naravno pričamo o CoDu, ne o onim Treyarchovim i inim kopijama.

24 dana kasnije

Pitanje - zašto mi ne povlači sejvove igra? Zaboravio sam kako to ide...uglavnom, nakon što sam završio TLOU 2 i Spužva Boba....poželio sam odigrati U4. Imam fizičku verziju koju sam kupio u HR kod nas i koju igram na svom UK accountu. Ali nije mi se dalo zahebavat s diskom, pa sam skinuo ovu besplatnu PS+ verziju sa svog UK PS+ i ne želi prepoznati sejv. Zar ne treba biti ista regija i to je to?

Najbolje ti je otići na ps store da vidiš jel ti se podudaraju verzije. Pronađeš igru u pregledniku store-a i u URL-u će ti biti navedena verzija igre.

https://store.playstation.com/en-hr/product/EP9000-CUSA00917_00-UNCHARTED4000000

Znači UK verzija ti je CUSA04529, a HR je CUSA00917. Većinom su iste verzije igre u HR i UK, ali u ovom slučaju ćeš morati ubaciti disk ako misliš koristiti sejvove.

2 godine kasnije

Onaj 3. chapter pod vodom je i dalje nešto grafički najimpresivnije što sam u životu imal prilike vidjet / zaigrat.

Čekam Forbidden West da vidim kaj su tu izveli sa vodom.

Evo opet prisa U4 i po prvi put LostLagacy i moram rec da sam ugodno iznenaden DLCom podsjeca me na Uncharted 2

9 mjeseci kasnije

Dok čekam Ragnorak odlučio sam kupiti upgrade za PS5. Jbg 80 kn nije puno, a imao sam bonove od rođendana u vrijednosti 300 kn.

Uglavnom izgleda predivno (izgleda i na PS4) ali 60 fps je real deal. Ne znam kad ću nastaviti prelaziti ali sigurno nakon Ragnaroka ili malo kasnije.

Imam filing da od kad je izašao prvi Uncharted. Da sam skoro svaku godinu prešao barem jednu igru iz serijala.

Nikad mi ne može dosaditi Uncharted. Znam da se ne moram gubiti sa side questovima, istraživanju svakog kutka velike mape. Nego samo uronim u taj svijet i uživam u single player iskustvu kojeg ND već toliki niz godina rade skoro pa savršeno.

resident_evil

Uncharted 4 je meni fenomenalna igra i dugo sam ju izbjegavao, jel nisam bio fan platformerskog dijela Uncharted serijala, ali kad sam ju odigrao vrlo brzo sam ju ponovio nekoliko puta. Priča i likovi top zajedno s gameplayom, grafikom i glasovnom glumom, ma svime.

2 godine kasnije

Dizanje iz pepela…..

Dakle…

Na trinaestom sam chapteru i igra mi je zabavna. Impresivno je kako dobro izgleda nakon toliko godina od izlaska. Sve animacije, detalji itd.
        Ima odličnih scena i pravo "filmsko" iskustvo.
        Igram na Crushing težini i onda džungla u 12tom chapteru me malo namučila!

Nakon toga ide ekspanzija…

doktor1

Uncharted 4 je Masterpiece po svim elementima, grafika i dan danas izgleda odlicno te je primjer novim AAA igrama da je bolje da resurse troše više na dobru pricu, likove i gameplay a manje na graficke demonstracije.

stitrek

Ja mislim da moderne igre ne troše na ništa od toga kaj si naveo 🤣

Troše na premium pretplatu za Chat GPT, konzultacije sa stručnjacima za inkluzivnost, istraživanja novih metoda predatorne monetizacije i marketing.