Panacea Ja ne bih još ništa craftal, ako hoćeš checkiraj ovog Dragonlord Priesta. Ima dosta dobar write-up.Jedan lik je došao do rank 1 EU legenda s ovim Shaman deckom, sad pokušava na NA dogurat do Legenda. Bloodlust je interesantan, dugo ga nisam vidio.
chux Drugovi i drugar'ce, ko nije vidio radimo Spring Hearthstone Championship sad za vikend u studentskom centru u ZGu pa navratite na koju partiju ili bar pivu na neki od dana :)http://www.hcl.hr/vijest/dodite-na-nasu-hearthstone-proslavu-u-zagrebu-i-osvojite-vrijedne-nagrade-92627/
Panacea Ovaj novi Tavern brawl je savršen za farmat 30 winova dnevno. Metaltooth i Mechwarper sa Hunterom i partije su gotove na trećem potezu.Mage ima isto dobre metode za stallat, kombinacija Fireball i Ice Block je skoro pa nepobjediva, ali te partije mogu potrajati pa je i dalje Metaltooth i Mechwarper najbolja kombinacija za farmati.
dom E ja jucer igro partiju od jedno 15 min priest vs priest...ja uzeo forbiden shaping i shadow word death ,a on light of naaru i mind vision.Izgubio sam na kraju jer mi je on uzimao swd sa mind visionom i u kasnijim turnovima iz forbidena su izlazili samo veliki minioni koje je on cistio i na kraju dobio na fatigue.
Chaky http://www.vecernji.hr/zg-zivot/hearthstone-tour-prvi-se-put-igra-u-nas-u-sc-u-1083874Ja sam rokao Shaman 0M Murlock + EvolveWarrior - target Dummy + 2M sto daje Tauntu +2/+2Mechwarper + Gorillabot (premda je bolji Metaltooth kako je napisao War)Igrao protiv Druida. Lik na turn 2 odigra coin+inervate*X+Deathwing. Ostao sam paf. Doslovce mi se objesila vilica.Maga nisam igrao, niti naletio na njega. Ali da naletim na ovaj freeze kombo, odmah bi predao.
dom u 60-tak packova drugi zlatni legendary...koji sam ja lucker dog!S tim da je ovaj dobar za razliku od priestovog koji ce vjerojatno postati jedan od dva ragnarosa.
sanzo u 60-tak packova drugi zlatni legendary...koji sam ja lucker dog!S tim da je ovaj dobar za razliku od priestovog koji ce vjerojatno postati jedan od dva ragnarosa.Stvarno jesi, igram od bete i nisam dobio ni jednog jedinog, a sigurno sam otvorio 500 paketića
dom Ja isto igram od closed bete i otvorio sam valjda nekih 300-tinjak paketa i dobio 5 zlatnih do sad. S tim da je nzoth jedini koristan od njih.Doduše nije ni cenarius ocajan ,al ramp nije u meti vec valjda 2 godine iako sam vidio par njih u rankedu ovaj mjesec.
Panacea Pa ovaj novi Priestov legendary uopće nije loš, koristim ga u svome N'zoth Priestu. Ima i u Standardu finih meta za njega, uvijek dobijem nekakav value. Wild da ne spominjem sa Piloted Shredderima i Belcherima.A i solidan je body. Ja sam isto otvorio hrpetinu packova (nisam brojao, ali sam prilično siguran da je preko 400) i nisam imao neke sreće s zlatnim legendaryima. Dobih samo zlatnog Greenskina i Tinkmaster Oversparka (nakon nerfa).
Panacea Naravno da se može mijenjati, ubacil bih Sylvanas i eventualno Justicar ali ih nemam. No tak i tak dosta često dobijem Sylv iz Museum Curatora. Brann Bronzebeard možda, makar mi ga je draže ukrast neprijatelju.
chux Još malo spama Skrenuo bi pažnju svima da se šalta format na ESL Adria Open eventovima na neeliminacijski SWISS tak da nije više kraj nastupa nakon prvog poraza :) I dalje standardno svake subote pa dođite nabacit koju partiju:http://www.hcl.hr/vijest/novi-format-igranja-nasih-hearthstone-turnira-prijavite-se-na-adria-open-48-93008/
Chaky Mali update:Dodan je friend referal sustav. Kad "prijatelj" dosegne 20lv preko svih heroja, vi dobijete novi Murlock Shaman Portret.Dodan je 80g Daily Quest gdje moras odigrati partiju s prijateljem i onda obojica dobijete 80g.U Areni se vise ne vidi ime protivnika, da se onemoguci snajpanje Streamera.HearthArena ima novi pomocni overlay app, gdje vise ne moras upisivati ponudene karte kod drafta posebno u browser, nego se sve izvodi automatski kao overlay unutar Hearthstonea. Odlicna stvar.
Chaky Offtopic:Posto sam spamao na svemu gdje mislim da treba, jos cu zuknut ovdje Faeria free manje od 24h na Steamu.
yovitssa http://www.appy-gamer.com/Web/ArticleWeb.aspx?regionid=3&articleid=73065614&source=viberOdlična ponuda!!!Sent from my iPhone using Tapatalk
dom http://www.youtube.com/watch?v=fTyeE5oK7LQNova ekspanzija...cross class neutrali su najveca novost.
Panacea Vidjet ćemo što će biti, prošla je bila razočaravajuća tako da to uopće nisam uzimao. Imam preko 8000 golda na kontu.
Panacea Stigla je nova ekspanzija. Možete dobiti 6 packova kroz questove (pobjede s određenim setom klasa).Na američkoj regiji je bio bug da je drop rate za nove 3-class karte bio ogroman, ljudi bi dobivali po 4 iste karte u paketu. Sad su patchali, a kao odštetu su dobili 33% packova od otvorenih. Dakle, ako je neko otvorio 60 packova na američkom launchu, sad je dobio još 20. Kad ih i zajebe, na dobitku su. :/ A mi se mučimo s EU serverima...Ovo je bio moj "ulov" kaj se tiče legendarya u 56 packova:White Eyes je interesantan za Midrange/Control Shamane, taman imam i Hallazeala. Za Druid legendarya neznam, valjda ok tempo play, ali dosta kasno. A Madam Goya mi je nekak bezveze. Barem nisam Noggenfoggera dobio.
dom Ja dobio druid i hunter legendary,a time sam dobio svaki druid legendary od closed bete kad sam poceo igrat s tim da je cenarius zlatni.Sve u svemo najlošije otvaranje za mene dosad. Vjerojatno jer me na zadnjoj ekspanziji posralo ,pa sam dobio dva zlatna legendarya i još par obicnih.