kauboj Dobio sam za rodendan od cure Dark World structure deck i čini se fora, taman u rangu da ne bude teži overkill u rangu konkretnih meta deckova koji, kao sto kazes, ubiju u roku 2-3 turna.
Mislim da je darkworld jedan od najbržih deckova koji postoji. Mogu doslovno odigeat cijeli deck u prvom krugu prije nego protivnik dođe na red. 😃
Nisu ni svi moderni deckovi takvi, većinom ima dosta interakcije samo kroz manje krugova.
Ako želiš nešto bliže onome što se sjećaš probaj googlat Edison format. To je format iz 2010. koji je zadnjih godina postao jako popularan i ima redovite turnire online na neslužbenim simulatorima. Format je puno sporiji, mečevi su duži i nema toliko karata ni mehanika za naučit, a istovremeno ima dovoljno dubine i raznolikosti da se može igrat duže vrijeme bez ikakvih promjena u banlisti.
Snap sam preskočio, nisam imao baš volje počinjat nešto novo prošlu godinu. Vidim da je u stalnom padu po broju igrača i ne znam koliko će dugo izdržat. Na početku su svi hvalili monetizaciju, ali stvarno ne mogu niš reć o tome jer nisam probao.